- B
Skrolujući na tik toku primijetio sam da je narcizam glavna tema. Većina raje se bavi ovom temom i iz nekog razloga, veoma je popularna.
Ima li neko odgovor zašto je to tako? Zašto toliko psihologa i psihologica razmatra narcizam? Ali ne samo oni. I većina običnih ljudi daje savjete kako da prepoznate narcisa, kako da izbjegnete manipulatora i slično.
Da li je narcizam toliko zastupljen u generalnoj populaciji? Jesmo li svi mi bili žrtve narcisa?
Nekad mi se čini da ljudi odu na te klipove samo da bi prokomentarisali nešto tipa isti moj bivši/bivša. - k
Odlična tema, moliću lepo da mlađi članovi kao što su Pliduuu i Maestro prokomentarišu, oni znaju koja furka je in.

Gledao sam dok. o tome kako je Kina plasirala to govno da bi uništila omladinu na Zapadu, kako su ga pravili, kakvu su platformu eksperimentalnu imali prethodno u Kini itd. Nije uopšte besmisleno. Čudno to sve i apsurdno, ljudi shvatili da su unikatni i neponovljivi, a opet ima nas osam ilijardi lol. Što reče onaj neki starac ili monah, više niko ne želi da vodi miran običan život.
- TB
Где су нам сада хероји попут Ружице Сокић и Паола Мађелија да утичу својим позитивним примерима на младе у Србији, штета само што их је однео хероин пре времена....
- P
Svaka od društvenih mreža je postala “toksična”, zavisi samo koliko tebi algoritam plasira šta. I dalje mozes da imaš vrhunski edukativni sadržaj na svakoj od njih, ali budimo realni i priznajmo da nam društvene mreže ne koriste za to
- P
Haha jako ovo što je poslao melk
- CbanovanSvaka od društvenih mreža je postala “toksična”, zavisi samo koliko tebi algoritam plasira šta. I dalje mozes da imaš vrhunski edukativni sadržaj na svakoj od njih, ali budimo realni i priznajmo da nam društvene mreže ne koriste za
+1
Bukv isto kao i tv.
Recept, ne gledati govna i prestace da postoje - Cbanovan
ode bazdulj na ovom saitu sve sami duplaci pajsad lajkovo nekog pobratima