Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. хвала :)...знао сам да виља зна ударити у вуглу добро :)...хвала још једаред ;)

2. Neko me upravo ishejtovao na svim definicijama...

3. jeste, ja sam obrisao malopre.

4. Nije hejt, ima dovoljno dugog razmaka između datih minusa.

5. Mene hejtuju i kad me ne ocenjuju, kao i ja njih, nekad stvarno, nekad ne-tj.ta tenzija je verovatno kod svih prisutna, koliko sam prihvaćen i da li je to stvarno tako. S druge strane, jednoj autorki sam servirao gomilu minuseva u pravilnim razmacima, ali je moj ocenjivački trud propao usled dejstva nekog moderatora, pa shvatiš da ni to nije bitno, ako oćeš - hejtuj, ocenjuj, nagrađuj, ali ono što te muči na sajtu, još te više pritiska spolja-bar se ovde relaksni i kuliraj i ne juri definicije dana(opet moj slučaj, jedna jedina me stigla, kad joj se nisam ni nadao - ŽIVOT JE LEP, ne uništavajte ga malim glupostima).

6. mene neko hejtovao?

7. nije bre, nego ti roknuli onu defku pa si izgubio pluseve

8. a da nije mene neko slucajno :)

9. 3 sata kasnije niko ne reaguje...

10. Јел пао неки хејтић, око 20ак поена за тили час?

11. Neko mi je upravo izlupao 7 automatskih minusa odjednom...pretpostavljam da je:
    http://vukajlija.com/recnik/autori/2812

...zbog komentara, nisam siguran...

12. Ustvari, siguran sam...nego, jel gleda neko ovu temu uopšte?...ili da ja vratim milo za drago

13. Hvala! Mada nisam znao da to šljaka na tom principu ; )

14. Neko me je ishejtovao bogato.
    Najmanje 60 poena.

Da li bi neko bio fin da mi vrati moje Pojene?
    Fala

//Sređeno

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.