Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. A sta ako ja ne primetim da me neko ishejtovao , a taj to radi verovatno stalno?E se proveravaju hejtovi na stalnoj bazi ili samo ovako sporadicno , na neciji zahtev?

2. Neko me malo hejtovao, danas... od 4 pa do 8 u tom intervalu :)

3. ja sad imam malo glupo pitanje, al ja sam još nova, pa jel može neko da kaže šta tačno znači biti hejtovan? :)

4. Kad ti neko uđe u profil i na svaku defku ti da minus.

5. ahaaaaaa... hvala :)

6. Moguće da sam bila žrtva nekog srednjeg hejta. Kažem moguće jer ne vodim strogu evidenciju o poenima, ali čini mi se da sam imala preko 6500. Može li neko da pogleda?

7. Molim vas da mi vratite mojih 5 + koje mi je dao autor http://vukajlija.com/recnik/autori/23770 poslije napomene na četu
    http://vukajlija.com/zabava/cet jer ja nisam njegove defke uopšte ni čitao do tada! Znam da nije mnogo ali mi glupo da mi to neko radi! Hvala unaprijed

8. Ma'at - cini ti se, nemas hejtera.

9. E sad sam 100% sigurna da sam hejtovana.
    Imam više od 60 poena manje nego juče, i to pre nego što sam napisala definiciju koja ima više od 40 pluseva.

10. ja mislim da nije hejter, nego si verovatno bila žrtva mog sinoćnjeg brisanja gomile definicija o farmi, velikom bratu, grandu, piku, narodnjacima itd.

nadam se da je sve ok, malo sam rešio da očistim sajt ovih pojmova

brisanje nije bazirano toliko na samom kvalitetu, već na tematici. mislim da možemo da izgradimo odličan sajt i bez toga, zar ne?

11. Odusevio me je taj tvoj potez Surovi.

12. A zašto isto tako niste brisali fudbalske definicije i postere?

13. мислио сам да нећу никад да се јавим овде, али све се мења, па и ја...

да ли сам попио хејт? или сам почео да трипујем?

14. шта јесам? трипујем?

15. Jesi hejtovan. :) Sređeno je.

16. одлично, оно већ сам помислио "аууу човече трипујеш, време да бежиш одавде"...:)) хвала.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.