Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
umanjio mi se skor za tačno 37, odnosno broj definicija... pa ako nekog ne mrzi...
Сређено Банту.
Hvala Marijana...
Ipak mislim da sam hejtovan...
nije nego ti obrisana definicija
Jeste to, ali mi je posle toga smanjena popularnost za još petnaestak...
Ok...hvala.
Neko me ishejtovao na svim definicijama...
Хех, ја их исто имам мало, али је свака попила минус данас рекао бих. И то због овог рекао бих.
http://vukajlija.com/david-vilja/180515
Могу минису да остану, није ме брига за скор, али ако је хејтер, да се пријави ;)
Neko me teško ishejtovao na svim defkama...
sredjeno Stefane
Hvala
Ljudi il' mi se čini il' sam malkice hejtovan? Onako kurvanjski iz potaje jedno 15 minusa za 10 minuta! Hvala unaprijed
Nisi. Provereno.
Mozete mene da proverite.Danas.Jedno 10-15 minusa za 5 min.sigurno bez citanja.bas kurvanjski.
Пошто се никада нисам оглашавао на овој теми, а популарност ми је сасвим супер тренутно (пуна неких двојки), горим од жеље да сазнам да ли ме је неко хејтовао у последњих годину дана :Д.
Само ме интересује одговор, тј. ако неко јесте не дирајте ништа, нек стоји како јесте.
Ето оћу и ја да питам то :Д
Rešeno
A ja a ja? опет ми је свака попила по минус. Мада мени више интересује од кога :Д
mislim da je neko bacio hejt na sve definicije moje ili tako nesto...ako se ne tripujem resite a ako se tripujem onda nista posto fali nekih 40ak pluseva a toliko defki imam! :)
(vec je jednom bilo za 20 pre nekih mesec dana ali smatrao sam da imam premalo definicija da bih se žalio na hejt)
Hvala!
Ајде проверите и мени, мислим да ми је неко лупио шездесетак минуса док сам био код фризера, дакле у року од једно пола сата.