Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Hejt na moje oči, upravo se dešava, uslijedio nakon nekih (nepromišljenih) komentara. Molim vas da virnete!
Edit: prvo je bio mali, maleni, sad je skoro duplo veći od broja mojih definicija, za manje od sat vremena. Ajde to sredite, može?
Edit edita: I meni sredili, oči moje lijepe i noževi oštri. Hvala vam.
Narode, spao sam sa 2163 na 2141. Može li neko da pogleda?
Можда грешим, али чини ми се да сам хејтован.
Едит: Ок, хвала.
Thundere, sređeno
Stivene, nema hejta sve regularno
HVALAAAA CRY!!! Puno pozdrava tebi i Prstu! :)
A što meni ništa ne rekoste? Zaobišli me?
Joj ne, nego nema hejta, izvini molim te. Ili je bilo pa je neki drugi modertaor to sredio. Izvinjavam se, zaista, Lullaby.
Hvala Thundere na pozdravima.
Nema problema, Crying Knife. Vidim i ja da su minusi ostali, ali se skor popravio. Opet svima dobro. ;) Hvala!
hej,hej,upravo me neko hejta! da li biste bili ljubazni da proverite?!
hvala unapred
---------------------
Odgovor - ne hejta te, samo ti cita definicije. Otkud znamo? Daje ti i pluseve.
ok,kako kazhete,al za kratko vreme spicheno mi oko 20ak minusa
Jadan i ovde ga svi kuliraju... tuzno.
Zoki, isti covek koji ti je davao minuse davao ti je i pluseve. i da se ponovo podsetite, hejt nije ako vam neko za 10 minuta da 15 minusa. Ni za 5 minuta. Hejt nije ako vam neko da 5 minusa. Budite malko realni, moze se desiti da se nekome ne svidja to sto pisete.
Тачно. Нож цепа минусе само тако, па није хејтер. :P
upravo to..
Mene je neko ishejtovao, po broju definicija mi nije bio problem da to utvrdim, na 6 defki palo 6 minusa. Najedared. Posto sam skontala da to treba prijaviti u svrhu boljeg funkcionisanja ovog prostora...
-----------------
odgovor - sredjeno
mene neko lajkovao neki dan
Hvala, svako dobro u daljem radu! :)
Ajte mi sredite par hejtova.
Немаш хејт.
У ствари, минимални је.