Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Znači, nijedna od ovih 9 definicija ne valja ništa ? :(

EDIT : Pa naravno da je minimalan, imam samo 9 definicija :)

2. Извињавам се, мислио сам да имаш више од 9. Јесте хејт, ево Блеки је средио. :)

3. Беше ли неког хејта (ако се има у виду број мојих дефиниција) после поноћи, или ми се учинило?

4. Sređeno. Izvini zbog čekanja.

5. e moze li neko da proveri mene, sumnjivo mi je nesto, nije mi zbog proseka, ali samo mu zalepite nalepnicu hejtera, ukoliko se ispostave tacne moje sumnje...
    --------------------
    sumnje su ti netacne

6. čini mi se da sam ishejtovana. koliko primećujem skoro svaka definicija ima po bod manje..
    --------------
    sredjeno

7. Molim dežurnog moderatora da ubije bilo kog ko mi je lupio bar jedan minus u poslednjih 15 minuta po bilo kom osnovu.Hvala.

8. ja se izvinjavam što sam dosadna ali neko je uporan, popularnost mi ponovo opada
    edit : hvala mnogo!

9. Ja sam zadovoljan-oko mog monitora curi crveno...

10. E, još jedan minus...ubijte i njega, odoh da spavam.Hvala.

11. Ај нека неко провери шта ми је са профилом. За 2-3 дана сам добио око +50. Обично не добијем толико за месец дана. Да ли ме је неко частио или је можда неки баг везан за постере, јер ми је данас порасла за око 30, а окачих скоро постер.

12. А шта је било у питању ако није тајна (може и пвт) :Д
    Хвала у сваком случају и задивљен сам брзином! <3

13. Da proverite da nisam danas malčice hejtovan ili su se meni nešto cifre pobrkale :D

14. Jel bi mogli da proverite i mene? Tj. moje potencijalne hejtere? Hvala unapred... :)

15. Nema hejta, FlyingStrauss. Provereno.

16. Neki lik me je upravo hejtovao da bi me ispratio sa ceta.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.