Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Управо сад ме неко хејтује. Мислим да знам ко је и већ има налепницу.

2. Sređeno, jogurte.
    Sređeno, cernogud.

3. je l' mogu da znam ko je hejter? Izvini sto smaram.

4. @ korleone

meni su ostali minusi na mesta gde je dao...samo sam na te defke dobio pluseve... recimo druga def je imala 45-1 a sad 46-2.

5. Izvinjavam se na spemu, ali meni se desilo isto kao i musssasheu zadnji put kad ste mi uklonili hejt. Minusi su ostali, samo je dodat po jedan plus.

6. Da, u pravu ste, kad se skloni hejt, doda se po plus na svaku definiciju kojoj je dat minus. Tj, ne brišu se ti minusi, već se dodatnim plusevima anulira skor.

7. Опет ме неко хејтује.

8. ma jok, taj te ojadio još pre 3 dana.

rešeno

9. auh dobio sam titulu hejter.. Yay!

sta cu kad se lik nameraci na moju defku
    "kao glupo,sranje" moram da mu nanesem zlo ^

10. inace saljem i ja zahtev za proveru secam e za defku za Bokija milosevica imao sam 40:5 sad 40:10 isti problem sa ostalim defkama :s

11. ej, celte, ja bi tako slatko nadavala minuse onima sto misle da su mnogo duhovitiji od ostalih samo ne znam sta ce sa mnom dalje biti...mozes li mi objasniti?

12. nista, obrisace se minusi a ti ces biti hejter.
    ako te neko vredjao, kazi, provericemo.

13. ma mene boli dupe dal ce mi neko dati minus, nego nisu ok ova prepucavanja bez minusa...nevezano za mene nego uopste

14. ja mislim da sam hejtovan a mozda i nisam al pogledajte :) 5-6 minusa odjednom

15. 5,6 minusa. Budi ozbiljan.

16. Нисам нашао другу тему где бих ово пријавио али ви мене зајебавате:

http://vukajlija.com/recnik/autori/23404

2 од 3 коментара које је дао су експлицитно вређање...

17. Има ли га нешто? Или је неко реално оценио моје ђиђанске дефиниције? :)

18. Само гомила минуса (око 50). Не изгледа као хејт.
    Али нека процени још неко.

19. Од истог аутора? Пошто су се ових дана неки људи осетили испровоцирано због мојих речи. Овим путем се извињавам ако сам повредила некоме осећаје што не схватам интернет и људе 'с интернета' озбиљно.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.