U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Posteno sam ishejtovana.40 defki-40 minusa.
Mislim da su ljudi osnovali klan protiv mene, svako malo mi jebu kevu.
Sredjeno. Hejtovao je i neke druge. Sad neka sramno nalepnicu nosi on. I kad ga vidite svi ga zajebavajte :)
Hvala ti, Che-Vu, idem sad da ga trazim da resimo to k'o ljudi i porvemo se u blatu.
Ja sam dobila mnogo minusa zbog toga što sam surova, pa misle da je osveta lupiti mi minuse, a nisu mi defke loše.
Al' jebeš prosek i popularnost. :)
Jel ovo žalba ili SPEM?
Hm, ako hoćeš ti obriši, na neki način je i žalba. ;p
Ups. Izvinjavam se. Ja obrisao već i etiketirao neku dvojicu .
ЉОЉ, неко ме љушти управо, брзином од рецимо 15 минуса у секунди... како га само не мрзи...
done and done
Љуби брат :)
Ishejtovan sam na sve defke koje sam napisao, Andrej009 je akter ovog zlodela...ja sam se šalio da ću da mu okuvam minuse na sve defke a ukupno ih ima 3, nisam ga ishejtovao a on mene ipak jeste, kaže sve da se puši...
http://vukajlija.com/nek-ide-hejt/200414#comment_524570
(možete i za 5 dana otkloniti nije frka ali pod stresom sam zbog svega ovoga, negativno utiče na moju porodicu)
EDIT: Porodica duboko zahvalna, žena rekla dati pare za ktitora na period od mesec dana...
решено
Ако може провера, био бих захвалан.
nije mi nesto udure sa poenčićima, ili sam bio lajkovan pa skinuto, ili sam hejtovan. Nisu neki poeni, al onako čisto informativno, ako može provera...
hvala unapred
Sređeno.
eee dala najlepša...
Interesuje me koliko dugo cu nositi titulu hejtera, jel to ima neki vremenski period ili cisto nako ,kada vam padne na pamet onda je skinete
Kad si je dobio?
7 dana. Mada obično zaboravimo, pa hejter mora da kuka po forumu i da traži da mu se skine nalepnica. :)