Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Пранк, види овако.
    Пре свега, Млато хвала за брањење.
    Даље, Пранк, једи ти говна, немој мени да их нудиш, ја имам свој динар, и једем нормалну храну. Друго, ако заиста толико желиш да причаш са мном, избаци те дебилне смајлије, и научни правопис, тј. врати се у ОШ. Друго, Нисам јебени хејтер, већ сам јутрос поделио 10ак минуса (и мање) јер су све дефиниције биле срање, на крају крајева, погледај те дефке које сам оценио, какав скор имају, и да ли ту има везе мој минус. А да, овде сам много дуже од тебе, и ако за годину ипо дана нисам добио титулу хејтера, немој да апелујеш на то да сам хејтер зато што си добио један минус са коментаром ''Шмекеру! -'' као и пар других. Хвала.

http://vukajlija.com/recnik/autori/15507

Добио је један минус од мене (дефиниција типа ''Параноични ТВ програм'', или тако нешто), и сад сам ја од њега добио (бар) 4 минуса, бар ми је коментарио 4 дефке са минусима и копираним мојим коментарима (''Шмекеру! -''). Заиста ми је небитан минус-два, али ме нервира зато што ми даје минусе зато што је изреволтиран својом глупошћу, јер је написао ужасно срање дефиницију, и добио минус од мене.

2. Verovatno nisam pozvan da se mešam ali ipak ću ,zato što želim da izrazim mišljenje. Smatram da su minusi na mestu ,ali da malo pregrubo pristupaš komentarima i definicijama i da zbog toga umeš da deluješ kao neki drkadžija.

3. Ajd lepo obrišite svi svoje postove.... ili ću da upotrebim 745-i amandman. ;)

4. oftopikujete mi malo. hiphoza ima svako pravo da daje negativne ocene. kada bi više ljudi imalo petlju da oceni, pa još i prokomentariše kao on, ovo bi verovatno bilo jedno mnogo bolje mesto.

nastavite negde drugde sa raspravom, molio bih vas.

p.s. korleone je dao fin predlog...

5. Ма опуштено, мани се позивница. Ходочашће :)
    Јесте, управу си, тих 5-6 коментара јесу били ''груби'', али јеби га, био сам нешто бесан и тако нешто, то је можда моја кривица, али не може да ме оптужи за хејтера зато што он није довољно креативан да дефинише неки сленг, или ајд, ако му већ не иде, бар неку смешну дефиницију.

6. PrankMaster, ne smeš da tražiš ničiji ban , ni da klevetaš neke autore, jer ću sledeći put da te banujem za klevetu(vređanje drugog autora) na 10 dana.

7. @cakana postmodernist
    @rimejk

Isti autor vas je hejtovao, sređeno

8. Hiphoza stoji to da si i duže ovde i sve to ... Ali mi se nisu dopali tvoji komentari ... Ja sam naglasio da se ne odnosi na mene, nego jednostavno se ponašaš debilno (prema mom mišljenju) ...
    Što se mog pravopisa tiče, smatram da je savršen, što sam i u brojnim situacijama dokazao ...
    Ovo nije bilo lično, niti sam imao nameru da izazovem revolt ili šta god što si ti mislio ... Niti sam insinuirao na nešto ... A što se smajlija tiče, stavljam ih iz razloga što volim da unesem nešto još u rečenicu, ne samo znakove interpunkcije ...
    Aj uzdravlje.

9. Океј, ја сам дебил, ајд уздравље, не схваташ неке ствари, очигледно.

10. da li sam hejtovana? ili se sasvim slucajno desilo da je naisao neki autor kome se ama bas ni jedna moja defka nije dopala?

11. Нема хејта.

12. oket... onda mozda da pocnem da pisem kvalitetne defke...? :P ;)))

13. Primio sam ga..8)))))..mislim da je gorilaz...

hejt mi proverite...jedno 150 otprilike

14. neko me hejtovao... nije mLogo... jedno 300 minusa...

15. i musssashe takođe, isti lik, saću ga banujem

16. Korleone a da pogledaš još malo...:) ako se nisam istripovao, a nisam, sa još nekog naloga je lupao...fali još 150..

pogledaj i Mlatin profil...i njega je hejtovao...

17. Браво Корле, нисам морао ни да пријављујем. Фала ти! :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.