Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. nema na čemu , ova deca nisu normalna, evo ga sad sa duplog lajkuje sebe i hejtuje tebe. Pustiću ga da se izigra pa ću da pobrišem sve i da ga banujem.

Jebiga, setim se Simpsonovih kada Homer hvata šipku pod naponom 10 puta za redeom i viče DAUP, ali nikako ne shvata da ga struja udara i da treba da stane...

2. Бајдвеј, имамо јебеног плагијатора. Горилллаз, тако нешто.

3. nisam siguran ali mislim da je pao hejt i po meni. Moleo bih da moderatori pregledaju... i mislim da je ovaj sto ga Mlata linkovao

4. pirjavim mali ekspresni hejt, neposredno nakon sto sam kritikovao novu defku dana, nije lepo da se zbog kritike pije hejt pa makar on bio i od tri minusa (u ovom slucaju 10ak)! Molim vas proverite!

edit: Poštujem, hvala! :)

5. Imam utisak da me je neka zločesta osoba izminusirala. Spustila mi prosek.
    Ali neću da cvilim, ni kmečim, ni da se žalim, pošto mislim da to nije baš neki naročiti hejt.

Samo da napišem negde da sam primetila.

6. Kad god ostavim negativan komentar na poster ili definiciju, popularnost mi momentalno opadne za 12, koliki je i zbir mojih definicija.
    Pre par minuta se opet desilo, pa ako moze nego da reaguje...
    Unapred, hvala.

7. Мислим да сам од једног аутора чије има не желим сада да кажем добио хејт од неких 10 поена...
    Знам ко је, и знам који му је дупли налог. А мислим да има још један, то јест трећи. Џими је добио ПВТ са именом и Скриншотом.

8. Imam hejt!!!!
    Juce sam imala iljadu nesto 77 danas imam iljadu nesto 72!!!! AHAM!
    Ne morate da resavate ali cisto da se zna da imam hejtera! :)

9. http://vukajlija.com/capnuti/204943

komentar na ovu definiciju...

jel se smatra kao hejt? Ako uzmemo u obzir da cak i vi, mod tim, misli da je ovo dupli nalog?

10. da, a + nije dao na svaku minus kao sto je rekao.

11. Nema hejta, uredno glasanje. Jbg, neko te čitao po redu, ima i pluseva ali dosta manje.