Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Hejtovan sam. Imao sam popularnost 330, a sada imam 316.

2. mene niko nije proverio ako nije problem, jos jednom hvala!

3. Cini mi se da me neko upravo hejtovao.

4. Imam samo 9 definicija i upravo su mi sve minusirane sem jedne. Moze li neko da proveri je l' mozda bio hejt?:)

5. MESFET и grej,

нема очигледног хејта.

Shalafaj, сређено.

6. Maro aj sredi ove na cetu. Ne znam de da se zalim ali su ogavni...

7. aj proverite ako vas ne mrzi

8. Mozete provjeriti jesam li hejtan mislim da je nekih -16 u pitanju ako se ne varam.Zahvaljujem :D

9. upravo me neko ishejtovao. i to žešće. uzeo/uzela i iživljava mi se nad defkama... ovo skroz nije okej...

edit: i još jedno pitanje. pošto je ovo gzilioniti put da me neko hejtuje, da li su ti ljudi kažnjeni za njihovo nevaspitano ponašanje, tj. da li su im dodeljene nalepnice "hejter"? ili se slobodno švrćkaju okolo?

10. Mene sad neko hejtovao,oko tridesetak minusa ja mislim...

11. @Rimejk, lemaja и Obozavalac_fanova

сређено.

12. Лемаја, ако си их пријавила или ако смо их пронашли имају етикету. Али не постоји неки други механизам уз помоћ којег би они могли да буду етикетовани. :)

13. Ju, ju. Pa, što me neko hejtuje?! Upravo popih gomilu minusa.

Hvala!

14. aj proverite meni...i jos nesto....jel jedna ista osoba ostavila poslednja dva komentara na mojoj zadnjoj defki??nesto mi cudno..

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.