Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. јел може неко да ме провери? иако немам пуно дефиниција чини ми се да је неко на скоро сваку дао нусми... и ако може макар на пвт да ми кажете ко је, чисто да знам, нећу га хејтовати и тиме вам правити посао :)

2. Možete li da mi skinete hejt?
    Fala

3. Neka carina upravo proverava šta će da se desi ako Gambiju izrokaš sve minuse.

4. Neka carina upravo proverava šta će da se desi ako Gambiju izrokaš sve minuse.

E, pa ništa mi nije... :D

5. Znam da imam svega 14 definicija, ali ipak, za nepun minut mi je neko dao minuse na sve definicije.

Tačno 14 minusa za nepun minut!

Znam da je to malo, ali hvala unapred na proveri.

6. Proverava li neko ovu temu?

7. мени није. на прошлој страни сам написао...

8. Kod tebe je sve regularno.

9. neko mi skino 10 poena za par minuta, molim da se to proveri

10. Imao sam hejtera malopre, čovek ne trpi kritiku na svoje pisane gluposti. Molim izbrisite hejt ili da pravim dupli kako bi mogao slobodno komunicirati!

Hvala!

11. ja imam rank hejtera...nije da mi smeta samo me zanima razlog?

12. vazda me neko okine za 5-10 - zanima me da li mi je iko od tih ljudi dao bar jedan plus sto bi mozda znacilo da citaju (ne impliciram na kvalitet)ili samo lupaju majnuse tj hejtaju bzvz

13. mislim da me neko namerno hejtovao ako moze neko da proveri :(

14. @ TheHacker
    Nekom autoru si zalepio veći broj minusa bez čitanja definicija. 7 dana stoji etiketa hejter.
    @ Rimejk
    Bio neki mali hejt. pobrisano.
    @ wtscu
    Ne zezaj, imaš samo 3 definicije.

15. mislim da me neko hejtovao...
    nisam sigurna, ali mi tako se čini
    ako može da se proveri, hvala :)

16. obrisano i banovan

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.