mačker - sređeno
E sad imam 25 bodova viška, jel me neko podjebava ili šta?
Pa ne znam šta si očekivao. Da obesimo hejtera?
vraćeni su ti glasovi...
Ne, mada je i to moglo... Samo, čini mi se bilo je prvo 1131, pa 1108, pa odjenom 1156, pa sad i više...no dobro, jebeš poene kao što rekoh...
Korle, jesi pogledao ono moje?
Da li je možda neko pogledao ove moje?
EDIT: Hvala. ko god da je sredio.
Ni traga ni glasa ni pokusaja da mi kazete sta bi sa mojom defkom. Mozda danas?
Jel ti vidiš kako se zove ova tema? Rekao sam ti već jednom i ti se opet praviš blesav. Ne spemuj.
Još jedan oftopik i ban na mesec dana.
Mene neko pametno hejtuje izgleda. Već drugi dan zaredom sam oladjen za podvadesetak komada. Nisu neki poeni, al' mi mnogo pederski tako nešto.
Mislim da me je autorka DoraBre malo hejtovala. Ne konta da kad se s'nekim poreckas na cetu ne treba da ides i odmah mu lupas minuse, naucice..
Мислим да је дати минус најјачи аргумент на вукајлији.
Gambi, neki lik ti je zalepio 20 komada. Mada to je sitan greh jer je neke autore ojadio za preko 200.
Mislim da me neko hejtuje.
Неко ме је минихејтовао. Вероватно аутор којем сам рекао да је неписмен. Десетак минусева, али у кратком временском периоду.
mislim da sam hejtovan
E ja nisam siguran, možda sam utripovao nešto, ali mislim da mi je za veče opala popularnost oko 20-30 poena. Ne znam da li je to hejt ili ne, pa bih vas zamolio da pogledate i da me obavestite.
http://vukajlija.com/recnik/autori/9464 Ide redom i hejtuje.
@--VeJvErN-- : čitala je.
@Rinsvind: sređeno.
Hvala, živ bio
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
mačker - sređeno
E sad imam 25 bodova viška, jel me neko podjebava ili šta?
Pa ne znam šta si očekivao. Da obesimo hejtera?
vraćeni su ti glasovi...
Ne, mada je i to moglo...
Samo, čini mi se bilo je prvo 1131, pa 1108, pa odjenom 1156, pa sad i više...no dobro, jebeš poene kao što rekoh...
Korle, jesi pogledao ono moje?
Da li je možda neko pogledao ove moje?
EDIT: Hvala. ko god da je sredio.
Ni traga ni glasa ni pokusaja da mi kazete sta bi sa mojom defkom. Mozda danas?
Jel ti vidiš kako se zove ova tema? Rekao sam ti već jednom i ti se opet praviš blesav. Ne spemuj.
Još jedan oftopik i ban na mesec dana.
Mene neko pametno hejtuje izgleda. Već drugi dan zaredom sam oladjen za podvadesetak komada. Nisu neki poeni, al' mi mnogo pederski tako nešto.
Mislim da me je autorka DoraBre malo hejtovala. Ne konta da kad se s'nekim poreckas na cetu ne treba da ides i odmah mu lupas minuse, naucice..
Мислим да је дати минус најјачи аргумент на вукајлији.
Gambi, neki lik ti je zalepio 20 komada. Mada to je sitan greh jer je neke autore ojadio za preko 200.
Mislim da me neko hejtuje.
Неко ме је минихејтовао. Вероватно аутор којем сам рекао да је неписмен. Десетак минусева, али у кратком временском периоду.
mislim da sam hejtovan
E ja nisam siguran, možda sam utripovao nešto, ali mislim da mi je za veče opala popularnost oko 20-30 poena. Ne znam da li je to hejt ili ne, pa bih vas zamolio da pogledate i da me obavestite.
http://vukajlija.com/recnik/autori/9464 Ide redom i hejtuje.
@--VeJvErN-- : čitala je.
@Rinsvind: sređeno.
Hvala, živ bio