Чупић, да се јавим- уколико мислиш да су минуси од мене, грешиш. Чак сам исплусовао неке, што још више повећава злодело тог неког. Провери ако ми не верујеш.
A ako sam to zaslužio otvaranjem teme u podforumu Zezanje (koja nikoga ne vredja), gde ima mali milion glupih tema (kao i u igrama) onda ne znam stvarno.
A 100% mi ne lupa minuse Neo, čija je tema osnov za moju zajebanciju. :)
ko ti je dao 200 palčeva dole? niko.
(i generalno, da, definicije jesu govno, ne samo tebi, već svima. koliko god da ih napišeš, više od 10-15 ne zaslužuje palac gore - izvučeno iz proseka po autorima)
Ja sam izgleda upravo po prvi put na Vukajiliji ishejtovan sa oko 70 poena. Nije mi izbrisana niti sam ja izbrisao neku defku koja toliko nosi. Proveriti, mada znam da me je neko hejtovao, samo ne znam ko bi mogao da bude.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Lepo ja kažem Bleki ono veče da gej lobi polako preuzima primat, ali vi nećete da me slušate... kažete Pedja homofob :)))
Uzgred budi rečeno, hvala :)
Ja se stvarno izvinjavam, al' upiš'o sam se od smeha. Trebalo je jedan od vas to da definiše :)))))))))))))))))))))))
Ja znam ko je bio nevaljao...i šta sa njim??????
kako tretirate hejtrea,koji mi je skinuo 15 plusića?
Да ли ме је неко хејтовао у среду у јутро да се провери.
Толико жељена популарност са 513 ми је пала на испод 500 за 5 минута.
Ако јесте, да ми се врати.
Ако није, да ми се удвостручи!
Поз.
Sređeno.
Ma, sad ispade da se stalno zalim, al za 3 minuta 10 poena dole. Necu vise ostavljati komenatare danas, vidim da sam preterao, ja idem spavat.
Pa, ako me je ista osoba oborila, red je da joj se ne prizna.
+ (navika)
Чупић, да се јавим- уколико мислиш да су минуси од мене, грешиш. Чак сам исплусовао неке, што још више повећава злодело тог неког. Провери ако ми не верујеш.
Ma, ne Antikvaran, ja sam ubedjen da se ja tebi dopadam, i da nisi napisao da si mi dao plus na neke ja bih mislio da si dao plus na sve!
Pa, tek sad je jasno da izmedju tebe i mene vlada ludacka seksualna privlacnost. To su dva tela koja se ne mogu obuzdati!
+
Neko me je izgleda upravo hejtovao. Nije mnogo poena (30-40 valjda), ali je princip u pitanju. :)
@gamby: u PRINCIPU, zaslužio si, pošto spemuješ. ali evo, vraćeni su poeni tebi, ajvarcini i oblack-u.
pozdrav.
Surovi: Ko god da je, nastavlja da hejtuje.
A ako sam to zaslužio otvaranjem teme u podforumu Zezanje (koja nikoga ne vredja), gde ima mali milion glupih tema (kao i u igrama) onda ne znam stvarno.
A 100% mi ne lupa minuse Neo, čija je tema osnov za moju zajebanciju. :)
Ljudi, hejtovan sam za oko 100 poena. A post u kome sam na to ukazao bleji već 20 sati.
nisi hejtovan, minusi su ti regularno i zasluzeno:) podeljeni.
Um... Znači "pametno" hejtovanje se toleriše... Okej. :)
Ali čisto da se zna, ko god da je - nastavlja. Teško da su mi definicije baš toliko govno da od 300 defki 200 budu za minus... A nigde komentara.
ko ti je dao 200 palčeva dole? niko.
(i generalno, da, definicije jesu govno, ne samo tebi, već svima. koliko god da ih napišeš, više od 10-15 ne zaslužuje palac gore - izvučeno iz proseka po autorima)
Molim da se ponašanje (vređanje i hejtovanje) brainiac-a 96 adekvatno sankcioniše-
http://vukajlija.com/kad-igra-partizan/159663
Регулисано.
Moli vas Beli Loodi Znik da ga odbanujete, jer mu je istekla kazna.
http://vukajlija.com/forum/teme/7618?strana=8#post_458905
edit: odbanovan
Ja sam izgleda upravo po prvi put na Vukajiliji ishejtovan sa oko 70 poena. Nije mi izbrisana niti sam ja izbrisao neku defku koja toliko nosi. Proveriti, mada znam da me je neko hejtovao, samo ne znam ko bi mogao da bude.