koji više lajker ljudi?nalazite kao neke lajkere pre godinu dana.Hocu da znam ko je i sta uradio i ne sklanjam se sa ovog foruma dok to ne nadjete.Ili me pustite da ja budem moderator i da za razliku od vas savesno radim svoj posao.
evo gledam, ne vidim ni ja šta bi moglo da bude. pošto posteri više ne ulaze u skoor obrisana gomila postera ne dolazi u obzir. jedino ako ti je smaknut danas neki lajker, imaš ih još par u šteku, što su ti na sve dali palce gore, ali stvarno nemam pojma. 800 nije malo.
to mi je smaknuto jos pre tri dana za postere i za groblje ljudi nije lajker onaj koji oceni sve definicije u normalnom roku.Ali dobro, hvala, zaboravićemo ovo, pomirio sam se 800 poena kad vidim da ste smotani.
Да нисам можда био исхејтован пре 5,6 сати од стране аутора чији надимак почиње словом А? Мали број бодова је у питању, не морате ни да бришете, ако јесте хејт. Само ми реците да ли је хејт и да ли је тај на кога мислим.
ДОДАТО: Хвала. Добро је што сам проверио, решили сте ме сумње. :)
Ја се стварно извињавам, но бисте ли ми могли рећи где се пријављују лајкови? Будући да је тема Питање-Одговор закључана, тамо нисам могао добити одговор.
Jebiga, ja ne vidim ništa. Jedino ako je smaknut neki lajker, ne znam šta bi drugo moglo da bude.
koji više lajker ljudi?nalazite kao neke lajkere pre godinu dana.Hocu da znam ko je i sta uradio i ne sklanjam se sa ovog foruma dok to ne nadjete.Ili me pustite da ja budem moderator i da za razliku od vas savesno radim svoj posao.
evo, predložiću te na temi da budeš novi moderator.
ahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahah slatko me nasmeja
surovi ako vidiš ovo voleo bih da ti to pogledaš što mi nema 800 glasova od pre 3 sata
evo gledam, ne vidim ni ja šta bi moglo da bude. pošto posteri više ne ulaze u skoor obrisana gomila postera ne dolazi u obzir. jedino ako ti je smaknut danas neki lajker, imaš ih još par u šteku, što su ti na sve dali palce gore, ali stvarno nemam pojma. 800 nije malo.
ne znam stvarno, jebiga.
nije bre brisan lajker, nego se vise ne racunaju glasovi sa postera i sa groblja. zabrojao si se nesto sevast.
to mi je smaknuto jos pre tri dana za postere i za groblje ljudi nije lajker onaj koji oceni sve definicije u normalnom roku.Ali dobro, hvala, zaboravićemo ovo, pomirio sam se 800 poena kad vidim da ste smotani.
Sevasta za Sevastokratora!Malo je moderator.
Да нисам можда био исхејтован пре 5,6 сати од стране аутора чији надимак почиње словом А? Мали број бодова је у питању, не морате ни да бришете, ако јесте хејт. Само ми реците да ли је хејт и да ли је тај на кога мислим.
ДОДАТО: Хвала. Добро је што сам проверио, решили сте ме сумње. :)
Nisi. Ozbiljno nisi.
Ја се стварно извињавам, но бисте ли ми могли рећи где се пријављују лајкови? Будући да је тема Питање-Одговор закључана, тамо нисам могао добити одговор.
Јел' било шта? Опет нешто малецко, ал' брзински, ко лош секс :)
Има пар комада, али ништа вредно помена и цимања. :)
Окс, јер је било неког срањца на чету. Ако је у питању дотични потпуно разумем његове фрустрације.
na ovu bedu od 20 es definicija popila sam hejt. pu jebote :)
#sredjeni.
mane bas briga da l' sam hejtovan ili lajkovan...samo to da vam kazem...
Da nije slučajno neko bio malo nevaljao ili sam se ja samo istripovao? :)
Neko je bio malo nevaljao.
Šaljiv način da kažete da vas je neka smrdljiva pederčina hejtovala.
Sređeno :).