Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Opet ja.
Sta cu kad me ne voli raja.
Mislim da je opet bio,neki manji,al svaki poen znaci.
nešto skroz sitno, riješeno
Hvala baš sam paranoja.
Ima li kod mene šta?
Hvala! E vala baš me muški ishejtovaše
nema hejta, čače.
Izgleda da sam hejtovan, ako neko hoce da proveri, nek' proveri, ako nece, boli me kurac.
jesi, saće da se riješi.
Хејт?
bio, i nema ga više, smarko
pretekla si me bukvalno za sekund...i ja sam našo tog lika, i taman da brisnem, vidim skinuto... :)
šta ću, kad znam sve smarkove (i ne samo njegove) hejtere napamet, i onda kad vidim neko novo ime - odma znam šta je :)
Фала, фала :)
Значи имам тако ја те обожаваоце по дефкама, кул :))
Svaka pohvala. Mada mogo bi Kaizen da crveni ne samo na jednom mestu, ako m e razumeš... .)
Jel može neka provera?
Tripujem da me je možda onaj nacista Fridrih V hejtovao. A i nisam proveravao odavno.
Nikada ne ciljaj ni na koga :) Ne vole to...
OVO NIJE SPEM!
dobro, sale, upozoriću ga ja, ako treba.
a nije on, sad sam mu gledala glasove prije nego što ga banovah.
pogledaću, džoni.
Odlično, fala Luli.
sređeno, johnny. i nemoj nikad nikog da optužuješ:
:)
Hvala Luli, nisam znao za to pravilo, a ima logike. Nikada više, časna Grobarska :)))