Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Pao sam nekih 30 mesta od poslednjeg logovanja... Neko me opasno ishejtovao.
    -------------------
    sređeno

2. јел може проверица?

3. jel ima neko da proverava sad? nije me bilo, pa nisam u toku...možda je skinut lajk, možda sam nekog nervirala...

4. Mislim da me je neko hejtovao skoro. Do 10 minusa najviše pretpostavljam.
    ----------------------
    sređeno...

5. Ostali (kosmo, šaznam i donbrate, i još neko, ako ga ima) čekajte Lullaby, stvarno nemam pojma šta da vam gledam kad tako pitate, a ne znam ni čije ste redovne mušterije...nemam vremena sad to da gledam...možda sutra...ako ne dođe Lullaby

6. da li je mene neko hejtovao ili šta se desilo...
    ne osjećam se prijatno tužakajući, al sam nazadovana za par mjesta u veoma kratkom roku
    :)

--------------------
    ka kolko vidim, nema ništa. Možda te neko preskočio jer mu defka odabrana :)

7. може ли провера, скидање хејта који је био малопре, и бановање аутора који је то урадио?
    едит: треба ли да приложим и линк профила починиоца? тај је
    ------------------
    sređeno

8. Meščini da me je neko hejtovo, al možda me je samo ocjenjivao. Ako se ne varam u jednom trenutku zbir je bio 3434 a sada je puno manje. Samo mi recite jesam li zmrzovana ili ocjenjivana.
    ---------------------
    sređeno

9. Neko bacio hejtic aj gvirnite

10. Neko mi lupa minusOve trenutno. Možda me i čita, ne mogu da razmatram kojim tempom to čini, ali baš nijedna da mu/joj se ne sviđa, neće da bidne. Nisam baš toliko loš...

Dan ranije, moguće da imam neki lajk, ili opet čitanje. Ko će ga znati. Proverite, molim.

Hvala :)

11. Mislim da sam popila mini hejt. Molim da se proveri.

12. Pa ja gledam...ali nigde nema ničega...

13. Imala sam 11006 zbir glasova. Ako nije hejt onda je skinut mini lajk.

14. Kurde pregledaj, boga ti, ispušijo sam jedno pedesetak glasova.

15. Има ли хејта?

16. Mene niko ne jebe ni 2%. Ponavljam, ima li kakvog hejta?

17. А јеби се!лолол
    Сад неће да виде мој пост на претходној страни. :В

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.