U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
a ja sam bio ubeđen da vi znate da ja ovu temu i ne posećujem osim ako nema nikog od kolega...
hejta nemate, za lajk sačekajte nekog od kompetentnijih pošto ja taj sektor ne gledam
meni nešto porasto skor na semaforu, al primetih da me čito jedan avtor malo.
Danas sam bio baš fin. Uprkos tome sam neko nije voleo NITI JEDNU moju definiciju, osim, možda, najnovije. Ne očekujem da će opomena bilo koga prevaspitati, ali je red da se opomene.
Manijače sve kul, imaš kul defke.
Skroz otkačeni, skinjuto
Прешалта' сам вам те лајкове и скинуо што је било.
Da se nisi šta zaračun'o? :) nešto mi puno skinuto :)
Било их је више, скинуо сам од истог још некоме, неких 130 поена, па кад дође да се пожали да зна што је :)
Pa ko li me to toliko lajkov'o da znam da mu piće platim :))
Може провера, попио сам 40 минуса, не знам да ли је хејт или читање?
@ KlinikliInsejn - sređeno.
Može provera, hvala.
čega? hejta ili lajka?
hejta.
Nema ništa, sve kul
Provera hejta. Hfala unapred.
Ај мени, отишло неколико поена, па да проверим.
Mislim da sam hejtovan sa nekih 100 komada, aj molim te provjeri to je mukom stečeno, a mislim i da je tonaj što mrzi BG hejtovao, jebo majku nemoš se ni našaliti sa ljudima...
Opravitelj i mrljo regulisani, Džordi nema ništa.
Начи чито ме неко и дао 8 минуса више? аааааааааааа, повлачим се у илегалу... шмрц
ЕДИТ: хвала свеједно.
ne druže, nego osam minusa nisu hejt - barem deset da ima... skinuh da ne štetiš mnogo