Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. nemojte se prijavljivati za hejt kad imate manje od deset definicija napisanih - to nije hejt nego negativno ocenjivanje

2. Јел може провера?

3. nema hejta, čitan si u poslednjih par dana u nekoliko navrata sa polovičnim uspehom...

4. Nano, verovala ili ne, nemaš hejta...pogledao sam odmah kad si se na onoj drugoj temi požalila...

5. Јел може провера?
    ..........

Provereno. Skinut lajk

6. Da, lajk, davanje pluseva bez čitanja. Neki tvoj jaran vjerovatno ili tvoj dupli nalog.

7. Izvini, ne razumem. Lajk?

8. Prijavio bih manji hejt...
    ..........

Skidani su neki lajkovi, možda je to. Hejta nema

9. pre 10min, manji hejt.
    EDIT: Hvala. 50% definicija to je relativno mnogo, zezam se učinilo mi se da je malo više;)

10. Truleks, nešto skroz sitno...

11. Imam minuse na sve tri današnje definicije. Nije nešto, ali mi to ide na kurac.

12. A, pa znam čoveka, banovan je bio zbog moje prijave i danas mi najverovatnije lupao minuse na sve postere, nisam baš siguran da je tri dana za tog retarda dovoljno.

13. Upravo bivam hejtovana, nije neka količina strašna, ali deset minusa za 20 sekundi je nerealno, jer su mi defke dugačke tako da ni slovo nije pročitano sigurno!

14. Ne razumem poentu postojanja ove teme, ako bi mogao neko da mi objasni?

15. @Heavy_Rain - rešeno, skinuto

@Sakrin - kad primetiš da imaš mnogo negativnih ili mnogo pozitivnih ocena za nerealno kratko vreme, prijaviš ovde i mi uklonimo problem ako je realan (a ponekad i uzročnika problema)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.