U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jel moze neko da proveri,posto mi se cini da sam lajkovan....
'fala
ЕДИТ: Све је регуларно.
Ishejtovan sam.
Trebalo bi da je sad ok.
Može brzinska provera? Fale mi neki poenčići, mislim da je zbog ovog komentara. I industrialu isto, koliko vidim, proverite i njega.
Edit: Hejter u akciji ponovo. Biće da je ona.
EDIT: Sređeno, dečice :*
znaci kad god kritikujem neciji poster ili definiciju odmah na svaki svoj poster i definiciju dobijem -
mislim stvarno neki ljudi su r'tardi...
Čoveče?! Imaš dve definicije i šest postera.Šta da ti skinem?
E hvala.. A jedno pitanjce samo, kako sad da imam isto poena kao i kad je prestala sa hejtom? :)
Edit: Vraćeno na staro. Hvala.
I ja se zahvaljujem :D
Jebote, šta je ovo?! Može provera?
Ili ste opet skinuli neki lajk? :)
rešeno
'Fala, brate. :)
može provera, mislim da sam lajkovan. :)
ajd neka proveri neko, još jednom. :) za sad imam 14 u jednom minutu, pretpostavljam da znam od koga. :D
Bilo bi mi mnogo lakše ako bi rekao ko misliš da te lajkuje. Da idem i redom proveravam autore, to mi baš nije u interesu.
hm, mislim da te nisam razumeo. dobih 15 minusa u jednom minutu, znam ko je, pošto sam se ''posvađao'' sa jednim likom na jdenoj defki, pa se tako sveti.
http://vukajlija.com/recnik/autori/40810
mada, možda nije on, neću da grešim dušu.
edit: ipak jeste.
http://vukajlija.com/gangster-sa-bubuljicom/335846#comment_1066525
može provera, mislim da sam lajkovan.
Jebi ga, ja mislio da te neko stvarno lajkovao.
Ovo sam ti skinuo.
e hvala, izvini na smetnju.
Molim provjeru... Opet na žalost. :-(
Ne žalosti se. Sa' ću d' vi'm.
Е јел може мени провера за лајк, јуче сам се попео за пар места а дефиниције су ми голо говно ко и обично...