Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Изгубио сам за кратко време 20ак бодова, може то да се провери?
    ЕДИТ: Хвала.

2. Ak' vam nije mrsko, provjerite ima li neki mini hejt.

3. Има баш толико мини да се и не рачуна баш :)

4. I meni se cini da me je neko malo hejtovao.Mozda gresim.:)

5. I meni se čini da sam ishejtovana, taman za broj definicija koji imam.. jeste da je malo, ali ipak :/

Edit: uredno čitane definicije :(

6. ja sam opet isjehtovana... ja ne znam šta su se navrzli na mene... što je najveća fora, opet me riba ishejtovala (nisam 100% sigurna, ali rekla bih da je tako...). el može sanacija?

7. Proverite je li me neko hejtovao, mislim da neko jeste malo ;)

8. ja sam opet hejtovana, i sad ću ladno da briznem u plač, jer ne verujem kakvih ljudi ima ovde... isuse hriste, marijo i josife....

9. @lemaja

I to 2 komada. Sređeno.

10. hehehehehhehehe :)))) :briše suze i razmazanu maskaru, trepćući plavim očima gleda u dvojcu mišićavih kung-fu moderatora i zahvaljuje im jednim širokim osmehom: :D ;)

11. Cek, ako si ti sredio dvojicu i ja dvojicu onda ih je bilo cetiri?

12. Mislim da su to ista dvojica. :)

13. hehehheheeh :D:D:D:D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.