Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Znam da sam nedavno tražio proveru al' učini mi se nešto da su me 'ejtovali dušVani, jel može opet neka provera, mada možda postajem paranoičan samo :)))
Ništa novo. Čist kao suza. :)
Лололо,неки децхко се наљутио што сам му коментарисо дефку,па ме исхејтово и то шурњајес комата чини ми се...:))) Ако може провера, молио бих...:)
Едит: Захваљујем...:)
Rešeno.
opala mi popularnost za preko 250, imao sam preko 21k poena, jel mi nesto obrisano, ili je neko bas bio uporan?
Bio je uporan. Rešeno.
лоло у исто време смо га бановали
сосе, немој на 6 места да пријављујеш хејт :)
lol :)))
pa moram, kad je veliki :) ima tu posla bar za dva tri moda
el može meni provjera? Fala unaprijed.
:)
Све је чисто.
Ахахахах
Уроше, што ме лујештро деџго?
Butt, skinuh ti jedan stariji. Ništa novo.
Хвала:)
Neko kreće u lagani hejt mojih dela.
Bi li bili fini i skinuli ga s mojega profila?
не
hvala ondulatorki Mylyci na iskrenom odjebu ♥
Milice, pa nemoj tako. Evo, ja sam pomogao mojoj drugarici i skinuo hejtera.
Zanimljivo je da sam posle rasprave za Bojanom Extrimom (žensko inače), fasovala hejt od JimijaJ, kojeg u životu vidla nisam.
Jel da da je zanimljivo?