Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. 20 poena je premalo. nije bilo hejta. više piši pa se onda žali. premalo imaš definicija.

2. Ni jedan hejt nije premalo ako je neopravdano dodeljen, ako te mrzi da pogledaš i da se smaraš onda ok. Meni juče palo nekih 30ak komada za minut. Jebiga, i sam sebi sam više dosadan...

EDIT: Hvala ti :)

3. ne mrzi me, nego je nemoguće uočiti ga. nije izvodljivo, stvarno.

4. a tvoj hejt sam hrnjau upravo uklonio, njega sam lako pronašao.

5. Opet hejt, čim se neka malo ozbiljnija polemika povede ja odma pazarim minuse. Mrzi me više da vas smaram sa hejtovanjima ali ne znam drugi način kako da se borim protiv istog! Ako hoćete izbrišite a ako nemate vremena nije frka.

6. Неко ми је прочитао све дефиниције ;) Хвала унапред.

7. ja cu vas prvi hejtovati s`vremena na vreme)

8. Попио сам хејт, х минуса за мање од минут. Неко сматра да је Вука добра за лечење комплекса.

9. @Korleone,

Hvala ne prevremenom odbanjavanju :)
    Kao što si rekao nisam ni pravio dupli nalog, istrpeo sam što moj banovani drugar pajkoNP nije uradio, mislim nek ima i 100 duplih meni ne smeta dok sa njih ne hejtuje ili omiljenuje svoje definicije, nebitno...

međutim, popio sam hejt na SVE definije za vreme dok sam bio banovan, pa te molim da na adekvatan način sankcionišeš počinioca a naročito ako se ispostavi da je to bilo sa duplog profila mog banovanog saborca...

Znam da ćeš uraditi onako kako dolikuje moderatoru tvojih kvaliteta!

10. Oce, sve trci, eno ga opet zaspao pijan u haustoru :P
    Sredjeno.

11. Imam hejtera, pravi se da čita ali on je iskusan, polupa po par minusa na svaki dolazak u fazonu loše su mi definicije i ode, onda se opet vrati. Od sinoć mi je skino 17 minusa a već me je ranije hejtovao a i ima etiketu hejtera.

Da li se ovome može stati na put i kako, ili jednostavno treba i ja njemu na isti način da 'ocenim' definicije ili da se pripremim na sve minuse od jednog člana unapred?

12. Imao sam do sad milion malih hejtova, nisam hteo da vas zamaram. Ovaj je malko veći, pa bih vol'o da mi to skinete.

13. da li je bilo nekog hejt-djelovanja na mom profilu?
    Nekih 10-15 palaca dole?

14. Мислим да сам попио класичан хејт.

15. @ Hrnjau i Stiven

Sređeno.

@ duplo v

nemaš dovoljno definicija da bi se to smatralo hejtom

@ pirgo13

nisam ništa našao, jbg

16. Mislim da sam hejtovan pre 15ak minuta. Proverite 'leba vam.

17. Mislim da me je neko pizmao. Opet. Unapred zahvalan.

18. Мислим да ме је неко оладио за одређени број поена, проверите, молим вас.

Хвала.

19. Skinut ti je lajk. Nema hejta.

20. Кул, имам лајкере. :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.