U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
A i mini hejt si imao inače. Rešeno.:)
Хвала на брзој и ефикасној интервенцији. :)
sa 3977 na 3970 za nekoliko sekundi. Proverite, molim vas, pošto su u pitanju različite definicije.
??? 7 minusa???
sve je uredno
Hmmm, meni je i dalje prilično sumnjivo. Da je u pitanju hejtovanje najnovijih defki pa i da razumem, ali izgleda da nije to u pitanju pošto sam dobio po minus na svaku stariju defku za kratko vreme.
I nije ih više 7 nego 10-11 aproksimativno.
Sitan, da ne kazem podmukao hejt. Pretpostavljam da je u pitanju Mentally Disturbed.
Jericho - ban na 24h zbog klevete. I da jeste i da nije, znaš i sam da je zabranjeno to što si uradio. Jebote, stari član pa neozbiljan. Šta da očekujem od novajlija???
Znam da imam malo defki i da su ionako sranje, ali me zanima da li je sinoć neki drug u revolucionarnom zanosu našao za shodno da mi lupi minus na svaku bez čitanja, ili je neko realno ocenjivao moje pisanije. Pitam jer mi je popularnost od zadnji put kad sam bio ulogovan opala tačno za broj definicija. Pa ako vam nije teško da bacite ždrak bio bih vam zahvalan.
Dvajt - sređeno
Nisam znao za ovo. Mada to ne umanjuje moju ispalu - trazio brisanje minusa, dobio ban. Hahahaha, sto bi rekli ovi "kakav fail!"
E jbg, neko me sad sigurno ishejtov'o. Ajde da ne upirem prstom. A ni prosli hejt nije ispitan.
Решено.
Hvala.
http://vukajlija.com/zivotna-simetrija/221987 (videti komentare)
jel imam neki blagi hejt :P?
od 4 minusa :P
Чини ми се да ми је неко због једно коментара малопре опалио десетак рендом минуса.
dobih 14 minusa ocigledno hejt posto imam 15 defki.
Чини ми се да ме је неко мало 'частио'... Или трипујем?