U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ok, hvala, znači nisam lud :)
Нико није рекао да ниси луд. :))
Smarko, to mi nismo rekli....
Znam bre, nego kad sam prijavio, pa mi rekoste da nema, ja pomislio da sam ja poludio malo :)
Evo da prijavim hejt od 10-15 poena za minut. Desio se pre nekoliko minuta i da se razumemo, nije mi do 15 poena nego se baš poklopilo sa mojim komentarima na plagijatorske defke. :) molim modove da mi odgovore u svakom slučaju, hvala.
Решено.
Zahvaljujem. :)
Неко ме частио или само стереотип?
Едит: Обожаватељка :)) сређено
Molem da mi proverite hejt.
Izgleda da su mi nagruvana muda.
Fala
Edit: Ima li čega?
A?
Маро, јел ти причаш о хејту или о лајку?
Peki, jel ti zajebavaš mene ili sebe?
Da li sam napisala lajk?
Nisam. Znači hejt.
H E J T
Ili si možda ironično to pitao, videvši da je u pitanju lajk?
Jbt, al si ušo u priču na keca.
Tražila sam proveru, jer nisam sigurna. Kada znam da ima hejta, napišem ovako:
Neko me je hjtovao. Molim da to sredite.
Jel si sad skačio, ili da ti nacrtam na www.igrajmo.se ? :P
Маро, може ли мало то лакше, не желим да се свађам? Прво, у мојој околини нико не користи израз "нагрувати муда", те ја стварно не знам шта си ти подразумевала под тим. Друго, тешко ми је било да нађем хејт, из прве га нисам нашао, али ево сад, нађено, обрисано.
Taze hejt protivu mene.
Нашао сам ти два хејта, један је мало старији, али биће све враћено.
Evo, upravo me neko ishejtovao. Molim vas da skinete ocene, jer mi je stalo do proseka. Zahvaljujem.
Riješeno.
neki klinac koji ne moze da podnese to sto sam mu rekao da je definicija glupa me je ojadio sinoc!!!! aj proverite!
Проверићу, ти за то време преправи пост како доликује, знам да није лепо хејтовати, али није ни називати неког говнаром. :)
Нашао сам аутора који те је "ојадио"... Хммм, како ово да ти кажем, он је читао дефиниције и постоји довољан размак између минуса...
Ahahahahaha ajde ok! Sad idem ja tebe da ojadim isto tako! Daj nemoj da se zajebavamo Peki! Gde je razlika izmedju amaterskog i profesionalnog hejta! aj mi reci