U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Па ако ти је то решење, онда ок. Ја ти кажем о чему се ради. Друго, пронашли смо ти и лајкера који ти је опалио плус на све дефиниције са минималним разлаком. Мислим да је то заправо обрисано. Ови минуси што ти је дао овај ти је неких 10 минуса.
Пронађох ти хејтера, вратиће ти се гласови.
Hajd proverite mi kurvinjski hejt zadnjih pola sata.
Hvala
Вратиће ти се гласови за пар минута.
Ja nemam da prijavim hejt nego obrnuto, preko noći mi je popularnost skočila za nekih 100 bodova, ume li neko da mi objasni šta se desilo ??
PS imam samo 1 poster koji ima oko 90 poena, možda je stavljeno da i to ide u preosek ?
ps2 tražio sam po forumu neku temu na foru pitanja i nejasnoća i nisam našao ni jednu pa sam zato pitao ovde jer je najpribližnija
Industrial, bio si hejtovan. To je.
Ha ha veri fani, pitao sam da biste proverili da nije možda neki bag, jer ja imam 30 defki, pa mi čudno da sam dobio po 3 plusa za svaku defku u roku od par sati.
Hejtovan sam, imao sam popularnost 684 pre dan dva, dok mi je sad popularnost 666.
Proverite me.
Едит: Све је чисто.
Neko mi je smanjio vise od 20+, ako se kako reaguje, molim vas proverite i reagujte. Naidje po neko kome se ne svidja moj juznjacki smisao za sleng i ...
Едит: Нема никаквог хејта.
Neko malo?
Едит: Сређено.
Hvala
Izgleda da su me malo častili po starijim defkama. Ajde pogledajte ako vam nije problem molim vas.
Opet me neko hejtovao čini mi se, ili sam lud?
SMarko, riješeno.
silverspur84: nema hejta.
neki dan sam imao 720+, pa spalo na 698, sada pa 671!!!, hejtuje me neko zesce?
Ај неко нек провери, да ме нису хејтали, контам неких 25 ал нисам сигуран
Едит: биће регулисано.
Јел може неко да ми објасни како сам изгубио 300 поена! Молио бих
FBM, skinuti su ti lajkovi.
Ја мислим да није, зато што знак по којим дефиницијама проваљујем да л ије пао хејт ил није, синоћ сам хејтован и лик је банован а данас имам по два минуса више на те дефиниције... а лајк ми је скинуо Пеки пре неки дан