Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Mislim da me je neko bas propisno izhejtovao sad. Ako vas ne mrzi, proverite. Hvala
Edit: jeste. Riješeno.
Čini mi se da je pao neki opasan hejt, negde oko stotinjak poena, ne znam tačan broj. Molio bih nekog da proveri. Fala.
Nije hejt, evo ti ovdje odgovor :)
http://vukajlija.com/forum/teme/8840?strana=1#post_713502
E onda ne znam :)
Ljudi, meni je opet broj poena manji za broj definicija, ovaj put nije duplo, tj. 310, u pitanju sad je 160! Prosli put sam imao po dva minusa vise na defke, sad imam po jedan!
Ako je skinut lajk ponovo, onda je nemoguce da se povecava broj minusa!
Aj proverite jel bilo hejta???
Едит: делом хејт, али претежно скинут лајк.
aj cisto vidite dal sam popio hejt...nisam siguran...jos nisam navikao na ovu novu..da pratim dal sam hejtovan...
EDIT: provjera....
// nađeno. će se sredi.
Proverite i meni za sv.sl. nesto mi cudno...
cakana, nema ništa očigledno, a ako ima nečeg, to nešto je dovoljno malo da ostane tako (jednoscifreno)
Pfff...dobro...:/
mene je malopre neko ishejtovao, ne znam zašto ali mislim da mi je skinuo jedno 15ak poena, molim da se proveri i hvala.
Едит: Нема хејта, обрисана ти је дефиниција.
Edit: Pomislio sam da je možda to. A koja ako može link?
Едит: http://vukajlija.com/decimale/231741
Ishejtovao me neki papak za šaku bodova. Nije mi do bodova, već jer mi je oskrnavio dve definicije koje nisu imale minus. Imaš pvt, pošalji mi sve najgore što misliš, nemoj ove pederske fore..
Da li je ovaj hejt razlog zbog kojeg se brisu moji postovi..jos uvijek sam novi pa se ne razumijem bas u sve na siteu..unaprijed hvala..
Opet hejt. Ovo postaje redovno stanje.
@Jericho
па, шта да ти кажем, проверила сам, није хејт, читане су ти дефиниције....
@ Pantljicara16,
постове су ти можда обрисали модератори, не знам о чему се ради, наведи мало прецизније.
Хејт је кад ти неки аутор подели минусеве на већи број дефиниција. А ти имаш само једну стога нема разлога за бригу. :)
A dobro onda, ocito se nekome redom nisu svidele. Hvala za trud :)
дајте једну проверу, молићу. :)
Проверено, нема ничег сумњивог.
Може провера
Мини хејт, осам минуса, враћено. :)