Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. molim da se proveri moj profil jer je neko prepametan malopre meni lupio 50-ak sada možda i više minusa za minut. hvala

ЕДИТ : Решено.

MOJ EDIT: Hvala još jednom.

2. Želim da znam da li neko čita moje definicije ili dijeli pluseve k'o iz rukava?
    Provjerite lajk, molim vas...

3. Хејт, хејт, фали ми поена....

4. Omanji hejt, ne bih ga prijavljivao da mi nije zviznuo minus tamo gde nije trebao.

EDIT : Hvala ni na čemu.

EDIT Mr. Moon: Nem'o si, bre, na kraj srca. Izbeleh oči gledajući, nema ništa.

EDIT : Znači, kao čitao je. Mane veze. Neka mu. I hvala što si rizikovao vid :)

5. moze provera?

EDIT: Sve je čisto.
    EDIT2: hvala.

6. molim proveru, cini mi se da me neko ne voli....

EDIT: Čoveče, imaš 7 (slovima: sedam) definicija. Svi te volimo, opusti se.

7. ja sam za minut dobio minuse na svih svojih 8 (slovima: osam) definicija.. ali ok, kad procitam prethodni post, sta da se radi...

8. Lusesku, skinut ti je hejt, jer je postojao. U prethodnom slučaju ga nije bilo. Eto, da ne bude zabune.

9. Jebi ga, pogreši čovek.

10. Svaka moja definicija (svih 10) je ominušeno, otprilike u 10ak minuta
    Ako nije neka greska, bojim se da je u pitanju hejt od strane samo jednog autora

Unapred hvala

11. Mozda ste mi obrisali jednu, ne znam tacno. Ne pamtim tacan proj svojih definicija...
    Ako ne, onda je lagani hejt u pitanju, nekih 40-ak poena, pa provjerite. 'Fala.

12. Опет скидан неки лајк, ил сам попио хејт?

ЕДИТ : Скидан је лајк.

13. Je l' me neko pizmao il' je lajk skidan? Zahvalan.

14. Neko mi je bacio hejt. Verovatno u vezi ovoga:
    http://vukajlija.com/statistika/261691#comment_788885

EDIT: Sređeno.

EDIT: Hvala

15. ako može da se proveri, mislim da je sitan hejt, nije do popularnosti nego do pravde. tačno vidim poslednjih nekoliko defki. Hvala

16. strajo ti se jos bakces oko poena

17. ne bre, nego vidiš šta sam napisao. ne volim te što se prave pametni, i isteruju svoj bes na meni.

EDIT: ma boli me, nije ni bitno, modovi izvinite na uznemiravanju.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.