Obrisana mi je definicija sa najboljim skorom i pao sam za 23 mesta. Koji vam je to fazon? Pre sat vremena je bila tu. Znači neko mi je ušao na profil, poređao definicije po popularnosti i namerno obrisao najbolju. Ovo je gore od bilo kakvog hejta, a neki moderator je to uradio. Nema smisla, stvarno.
Pa sad je slučajno vrati. Tako mi nisi ulazio na profil pa si mi jednom obrisao 5 postera i nekoliko definicija za minut. Nikome se ne sviđa što odabiraš svoje definicije (tu računam i Krešimirove) pa ti to svejedno radiš. A defka je super, ima tamo i komentara moderatora koji se sa tim slažu ako nisi video. A ako želiš da brišeš nedefinicije, samo okreni naslovnu stranu. Isto važi i za postere.
Nema vraćanja, ne ispunjava uslove da bude definicija. Mogu samo da ti se izvinim što nije ranije izbrisana. A svoje definicije ću da nastavim da trpam u odabrane jer su do jaja i mnogo su najbolje.
Hahaha, bar sam dobio izvinjenje od Black Hole-a, ko još to može da kaže? ;)
Ta definicija je napisana kao fora, realno nije definicija, ali eto preživela je svašta i imala najbolji skor jer je napisana dok je Vuka imala stari izgled i dok nije bilo odabranih defki. Tada su definicije bile mnogo više čitane nego danas, možda je to objašnjenje njenog odličnog skora. Nema svrhe da ja još kucam ovde ko da ćeš se ti predomisliti. Aj ćaoo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Obrisana mi je definicija sa najboljim skorom i pao sam za 23 mesta. Koji vam je to fazon? Pre sat vremena je bila tu. Znači neko mi je ušao na profil, poređao definicije po popularnosti i namerno obrisao najbolju. Ovo je gore od bilo kakvog hejta, a neki moderator je to uradio. Nema smisla, stvarno.
Ma jok, bre, ja slučajno video neki nov komentar na tu nedefiniciju i skrljao je. Ne boj se, nisam ti išao na profil.
Pa sad je slučajno vrati. Tako mi nisi ulazio na profil pa si mi jednom obrisao 5 postera i nekoliko definicija za minut. Nikome se ne sviđa što odabiraš svoje definicije (tu računam i Krešimirove) pa ti to svejedno radiš. A defka je super, ima tamo i komentara moderatora koji se sa tim slažu ako nisi video. A ako želiš da brišeš nedefinicije, samo okreni naslovnu stranu. Isto važi i za postere.
Nema vraćanja, ne ispunjava uslove da bude definicija. Mogu samo da ti se izvinim što nije ranije izbrisana. A svoje definicije ću da nastavim da trpam u odabrane jer su do jaja i mnogo su najbolje.
Hahaha, bar sam dobio izvinjenje od Black Hole-a, ko još to može da kaže? ;)
Ta definicija je napisana kao fora, realno nije definicija, ali eto preživela je svašta i imala najbolji skor jer je napisana dok je Vuka imala stari izgled i dok nije bilo odabranih defki. Tada su definicije bile mnogo više čitane nego danas, možda je to objašnjenje njenog odličnog skora. Nema svrhe da ja još kucam ovde ko da ćeš se ti predomisliti. Aj ćaoo.
Tako je!
Može meni provera?
Sve čisto.
Биће да сам онда пермутовао цифре. Фала и извини за цим.
Mislim da imam hejt, ako moze provera? Hvala.
EDIT: Sređeno.
ja bih rekao da sam hejtovan,u neko skorije vreme,da li se moze proveriti?!!
hvala
EDIT: Nema ništa.
Ovaj mi upravo zaređa po jedan - na svaku svakcijatu definiciju.
EDIT: Sređeno.
Neki omanji hejt
Nešto mi je sumLJivo, ako vam nije teško baciti oko...Hvala.
// Nema ništa.
Neki omanji hejt. 10-ak minusa za minut.
post scriptum: hvala.
// Riješeno.
Око 20-ак минуса.
// Riješeno.
Oko 40 negativnih za nepun minut.
EDIT : Hvala. Izuzetno ste ažurni.
bar 40tak negativnih u roku od 5 minuta.
Predlazem da onog ko hejtuje, banujete na duze vreme, ovde smo svi da unapredimo a ne da unazadimo rad sajta.
Veliki pozdrav
Vec ih je 70tak minusa! muka mi da posmatram vise
// Banovan je, ali ima neki bag sa skidanjem hejta. Probavamo.
/// Sređeno.
Misim da imam hejt. Kad budNete mogli, vi uradite ono...
Živeli
// Ima. Saćemo, valjda nije opet zacementiran.
/// Skinuto.