U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Može li provera,mislim da sam popio hejt?
// Nema ništa, izgleda. Koliko minusa je u pitanju?
Neka pi;ka majmunska mi je ishejtovala petnaestak definicija bez i jednog minusa, ta pakosna mala akcija traje vec du\e vreme i vise mi se ne trpi. Ne molim za br isanje hejta, vec za pvt od prozvanog. Hvala.
// Skinuto neko staro hejtovanje. Srećno sa peveteisanjem, i malo blaže riječi drugi put, ako može. :)
Хејтован сам, и то много.
// Sređuje se...
ЕДИТ: Хвала :)
// Sređeno. Ima nekog starog hejta, takođe.
Opet me neko hejtuje. Ili ja ne vidim dobro. Fala unapred.
// Tačno.
Da ne otvaram novu temu: Danas oko 14h je neko pročitao mojih 20 poslednjih za veoma kratko vreme. Po reakciji slutim da sam mu pokvario dan. Ovom prilikom se izvinjavam!
// Nisi samo ti. Sređuje se.
Moze neko mene da pogleda? Mislim d ame neko ishejtovo :/ nije da imam bog zna kolko defki al 60ak mesta na rang listi je 60ak mesta :D
ЕДИТ: Сређено.
proverite imam hejt O.o zar je moguće??
ЕДИТ : Нема ничега.
Ako nije problem, može li neko da mi objasni kako se otkriva hejt?
Odemo ti na profil i otkrijemo :)
Ala si mi objasnio. Mislila sam, kako da ja otkrijem.
Видиш да ти је нагло пао број поена, а није ниш избрисано.
ЕДИТ : Ако те баш интересује тренутно стање, немаш хејта.
Питаш овде.
Može li provera mene ? Na par definicija imam po 2 minusa, naspram dosta više pluseva i to nekako sumnjivo. A možda im se samo ne svidjaju.
// Sređeno.
EDIT: Ja: HVALA
Ја стално добијам минсуе, моли мвас да проверите да ли сам хејтован.
Nisi, definicije su ti loše.
Ajde leba vam skinite ovaj hejt, jaši mi neko. Ne dam baš naoči da mi lupa. Hvala.
// sređeno.
proverite profil desetarka mislim da mi je izlupala minuseve na svaku def
ЕДИТ : Нема ничега.
Ако може Џерико да се одбанује, одслужио је своје.
Ima li nečega kod mene?
sređeno