pa znam, ali stoje definicije koje imaju 3-5, 2-3, a ja sam imao 9-4 za 5 min i skinuto je??? kako da zaradim poene, ako mi se stalno skidaju definicije?
Ako ti je cilj da zaradiš poene da bi pravio postere, teško će ti ići, jer će definicije samim tim da budu namenske i slabog kvaliteta.
Moraš da pogledaš u svoje srce, nađeš inspiraciju i pravu formu, a onda će definicije same da se pišu, veruj mi.
Proverite moje stanje, sa 639. na 643, nije to ništa katastrofalno, ali sam siguran da imam jedan minus više na defki koju sam napravio pre 5 dana...Tako da, unapred zahvaljujem.
Jel moze neko da proveri,posto mi se cini da me je neko hejtovao za najmanje 150 glasova?
Hvala
Sad sam video da su mineke definicije obrisane...
Hvala Black Hole.
šta je sa mojim defkama, obrisane su sinoc, neke su stajale više od mesec dana, i nisu bile vezane za javne ličnosti, i imale su više pluseva nego minusa???
Ja nisam dobio hejt nego lajk masovni na definicije u 2 navrata i molim vas da to izbrišete Ne bih voleo da me ljudi tako ocjenjuju ofrlje nego ako ne valja da daju minus
pozdrav od mene
pa znam, ali stoje definicije koje imaju 3-5, 2-3, a ja sam imao 9-4 za 5 min i skinuto je??? kako da zaradim poene, ako mi se stalno skidaju definicije?
Ako ti je cilj da zaradiš poene da bi pravio postere, teško će ti ići, jer će definicije samim tim da budu namenske i slabog kvaliteta.
Moraš da pogledaš u svoje srce, nađeš inspiraciju i pravu formu, a onda će definicije same da se pišu, veruj mi.
Jel čitao/-la onako polako sa razumevanjem ili neiskusno hejterski? :)
Ahahahaha, ček', sinak, će da proverimo :)
Ako nije problem da me provjerite, ovaj moj redovni hejter je odavno odbanovan, a ja ne pratim poJene posebno, pa zraknite malo...Hvala.
EDIT: Nem' ništa.
EDIT JA : Aj fala.
Nisam se testirao poodavno, pa ono...kad budNete mogli...
Zahvaljujem
Proverite moje stanje, sa 639. na 643, nije to ništa katastrofalno, ali sam siguran da imam jedan minus više na defki koju sam napravio pre 5 dana...Tako da, unapred zahvaljujem.
Jel moze provera? Mini hejt?
ЕДИТ : Нема хејта. Обрисана ти је дефиниција "вдети змаја", била је милион пута.
Ако Вам није тешко и ако испуњавам услове, замолио бих за проверу.
Унапред се захваљујем!
ЕДИТ : Сређено.
едит на ЕДИТ : Много хвала!
----------------------------------------
НЕМОЈТЕ ДА СПЕМУЈЕТЕ
----------------------------------------
Испровераваћу вас.
Jel moze neko da proveri,posto mi se cini da me je neko hejtovao za najmanje 150 glasova?
Hvala
Sad sam video da su mineke definicije obrisane...
Hvala Black Hole.
Da li sam ja konačno proveren ?
@ t_g & s_o_a_b
sve čisto. talentovani, tebi su verovatno pobrisne neke definicije o poznatim ličnostima u akciji koja sad traje.
šta je sa mojim defkama, obrisane su sinoc, neke su stajale više od mesec dana, i nisu bile vezane za javne ličnosti, i imale su više pluseva nego minusa???
Пу матер му јебем! Неко ме константно зајебава и хејтује. Помагајте добри људи!
Edit: Skinuto.
UPravo me hejtuju! Kad dečkonja završi posao, vi uradite ono u čemu ste carovi:))
Jel može neko mene da proveri kada ima vremena, nisam odavno bogami? Hvala
Ja nisam dobio hejt nego lajk masovni na definicije u 2 navrata i molim vas da to izbrišete Ne bih voleo da me ljudi tako ocjenjuju ofrlje nego ako ne valja da daju minus
pozdrav od mene
jao dulli kako si posten...
Mislim da sam još jednom ishejtovan, 6 pozicija unazad za pola dana...Zašto meni niko ne odgovori !?