Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Ishejtovase me, tipujem na baltika :)

2. Opet me ne neko odradio na brzaka... smorio sam se više... i to u dva anvrata po manje, u roku 10 sec izgubim po 10 poena

izvidite častim pivo, klasika!

Smorio si više jeste...nije mi se dalo da klikćem, sporo mi radi sajt nešto, ali kad sam vid'o avatar -mor'o sam. Ni pivo mi ne treba. Samo treba ninčiti. Oko 30 komada.

Ishejtovase me, tipujem na baltika :)

Nema ništa, a baš sam tražio. Tog što si tipovao nema ni u priči. Možda je neko obrisao hejt pre mene, ali nije napisao ovde.

može? hvala.

Nadžak, kod tebe sam našao ogromnu količinu hejta...ali sam našao još veću i prosto neverovatnu količinu lajka. Tako da kad bih sve to pobrisao kontam da bi imala 4 ocene. Ne vredi uopšte da prijavljuješ više.

3. Preko noci sam pao za 30ak pozicija, a cini mi se da mi je neko na svaku definiciju na prvoj stranici dao po jedan minus, mozda i na par drugih.
    Zamolio bi da ispitate situaciju.

4. Preko noci sam pao za 30ak pozicija, a cini mi se da mi je neko na svaku definiciju na prvoj stranici dao po jedan minus, mozda i na par drugih.
    Zamolio bi da ispitate situaciju.

Skinuo. Trideset minusa.

5. E upravo sam hejtovan, sa 411. pao sam na 420 i padam i dalje u roku od minut i po

Едит: саће.
    Hvala, sad ima i viska izgleda al ne bunim se ja:)

6. http://vukajlija.com/s-prco/325552
    Aj proverite je l sam hejtovan posto u roku od 5 min sam napucao 7-..

7. Нема хејта.

8. Мислим да сам имао неке ненавиднике у големом броју пошто сам пао за 2-3 места у цугу. Можда се варам.

Едит: чисто, само неки препотопски минихејт...

9. ajte molim vas pogledaj te mi hejt, opao sam za 4 mesta, ako se ne varam imao sam oko 14600 a sad imam oko 14200, sto zvuci malo nenormalno jer imam 250 definicija a nista mi nije obrisano, ktitor sam pa vidim, stvarno me zanima sta se desilo

Едит: саће средимо, осушили те...

10. Skinut ti je hejt od 270 komada. Šta si mu uradio svega ti...posao je lupiti toliki hejt..?

11. bicu iskren, isao sam po posterima i "pisao" po svakom govnjavom, a bilo ih je mnogo, ostavio sam oko 30 takih komentara, mozes pogledati u mojim komentarima, bio pjan, jbg :)

12. nego ne vidim efekat smanjivanja, opet imam oko 14200, jel mozes da proveris to?

13. Našao sam...nisi ništa strašno rekao. Psiho lik neki.
    Zna da ide polako to skidanje hetja...sačekaj do sutra pa ako se ne registruje, opet ćemo.

14. :) ma opusteno, jebe mi se za pluseve, ne zurite, ako je cimanje ne morate ni da skidate, nego mi je zanimljiva situacija pa me zanimalo

15. Mora, mora. Izgleda će moj hejter, verovao ili ne, prestići tvog upravo mi lupa...stigao je trenutno do 180 komada. Za 15 minuta. :)

Pre toga izlupao zmii, 120 komada. :)

Kakva volja.

16. jel imam je neki hejt? kad ste već in da mud?

edit- oke, hvala

17. Skinuto buksno 30 komada.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.