Čime se trackate?
  • Јова

Plidu rekao ne bi loše bilo da se otvori tema, pa evo otvaram.

• Скелетор

šta znači trackanje? ozb pitam

• C
    banovan

trackanje je kace obries pa spalis lice aftersejvom bukv

• јп

FREDERIC MAILLE - MONSIEUR
    ENCRE NOIR
    GUCCI GUILTY - ABSOLUTE

• P

Taj encre noir moram da probam, mnogi ga hvale

Elem, kad smo bili mlađi, bio je u trendu Mugler i njegovi parfemi, ekstravagantni gospodin je preminuo, parfemi se i dalje rade ali nije to to. Danas probao novi A Men, nije to ta formula ali me vratilo u djetinstvo jer taj mi se miris dobro urezao u pamćenje iako možda taj parfem koji pamtim uopste nije bio A men nego nešto što miriše slično ali jbg mirisi nam evociraju uspomene to je dobro poznato

• Јова

Nisam inače neki parfemdžija. Koristio sam neko vrijeme Armani Code. Sad trenutno imam La nuit de l'homme of Yves Saint Laurenta i traje mi bočica baš dugo, pošto ga uglavnom koristim samo kad negdje konkretnije idem. U dnevnoj varijanti uglavnom dezodoransi.

A što se tiče dezodoransa, tu sam konzerva teška. Znači ne volim one Fa, Nivea, i tako te nedefinisane... Ne volim antiperspirante... ne volim ništa što mijenja normalnu funkciju znojenja... Samo klasični dezodorans. A od tih klasičnih sam najviše koristio Denim, Macho, pa čak i Brut.

Prednost ipak dajem Denimu.

• S

Trackanjem do bendanja

• P

a dobro od dezodoransa sam koristio samo dva oduvijek, borotalco i old spice

• Che-Vu

Dezodorans - Nivea Silver roll-on.
    Kolonjska - Jean-Paul Gaulter le male, Paul Smith.
    Parfem za ženu - Narcisso Rodriguez.

• l

kad me ne bi odrali za carinu narucio bi neki od ovih zoologist posto meni parfemi traju dugo
    https://slickboys.co.uk/products/zoologist-bat-extrait-de-parfum
    imam neke parfeme ali ne koristim
    vecina mi smeta
    ovaj balzam ima interesantan jak muski miris ali mi ne smeta i super je za kozu.to koristim
    https://slickboys.co.uk/products/rex-1955-aftershave-balm
    dezdoranse samo u stiku
    imam salt and stone.dobar je

• C
    banovan

Eo ga i lab bracula pisa po nato paktu a prsko bi se britanskim parfenima

• l

kako kaze gete,nemac francuza ne moze da smisli ni na javi ali se u francuskim vinima davi

• C
    banovan

Licimerje cisto, sto ne uzmes srpski parfen jelte

• l

to je debilizam totalni, samo drugosrbijanci tako pricaju.mrzis ameriku a pijes kokakolu sram te bilo..
    kakve veze ima parfem sa politikom velike britanije.
    zamisli kako bi bilo kad bi se svi tako ponasali.ne volis rusiju a vozis se na ruski benzin kako te nije sramota..i ti mi neki covek..
    hahaha drugosrbijanci jebeni

• TB

Олд Спајс од дезодоранса а од парфема Келвин Клајн Обсешн најт и Диор Саваж....

• l

samo da znas da je taj hleb sto jedes napravljen od ruskog zita djubre jedno dabogda se udavio

• C
    banovan

I onda licimuri sve to postuju sa iPeda koji je napravljen u pajsad kini izgradjen ruskim plemenitim metalima

Z L O
    L
    O

• l

ili nabavi neki kisobran iz eu ili kisni, neces valjda kineski da nosis..
    drkas bajdena a najke znas da nosis...
    e ovo je bas drugosrbijanska spika.
    evo gde imaju dobri parfemi imaju i uzorke, samo za one sa dubljim dzepom,ja bogumi ne bi dao te pare
    https://www.thetwobarbers.com/aromata-en/extrait-de-parfum-jeroboam-floro-30ml-en/
    100e 30ml

• P

Ja nemam tih problema caro, ja volim merikance i zapadnjake i nemam straha da ću koristiti neki ruski izum jer ne postoje loool