15ta
  • Cara™

inace prvi put se napijo sa porodicom negde u 6-7om razredu na doceku srpske u nekom restoranu caca mi tocio sampanjca

• P

Jel još Tito bio živ hhehe skechh

• k

Cara

vreme: 1099
    pice: krv isusova
    kolicina: 4 case od 2dl na ex 50/50 sok i suze nevernika u roku od sat ipo dva
    zanimljivost: navatali neke hazarke docle nam u sobu djuskali
    rezultat: pao mrtav pijan pored otvorenog prozora sutradan podelili obalno područje na 4 kraljevstva

• Š

Ne verujem da je u tom vremenskom periodu, ili ikada, bilo Hazara u Jerusalimu.

• Cara™

Pliduu
    vreme: do pre koje leto
    pice: mamino mleko
    kolicina: 2x2 sise
    zanimljivost: uclo u oci
    rezultat: bljucnuo

• P

navatali neke hazarke docle nam u sobu djuskali

Hahahah ovo je nesto sto bi Cara napisao

• k

Šmokljo ne ij govannah na Šabat

• хезно

Cara
    vreme: 1099
    pice: krv isusova
    kolicina: 4 case od 2dl na ex 50/50 sok i suze nevernika u roku od sat ipo dva
    zanimljivost: navatali neke hazarke docle nam u sobu djuskali
    rezultat: pao mrtav pijan pored otvorenog prozora sutradan podelili obalno područje na 4 kraljevstva

hahahaha

ja na jesen '99 nisam bio živ

• Јова

Sad mi pade jedna stvar na pamet.
    Kad sam imao 15 godina, imao sam nekako osjećaj da su to već solidne godine.
    Promijenio se tad već bio i vijek, i milenijum, a duuugačka osnovna škola je bila već gotova.

Sjećam se i to da sam negdje sa 15-16 godina prvi put počeo sa nekim samoanalizama, filozofiranjem, itd... Bukvalno do 14-15 sam bio najobičniji klinac... Od 15-e se mnogo toga počelo mijenjati. Staro doba je bilo gotovo ušlo se u novo doba.

I realno, kad sam krenuo u srednju mnoge veze sa starim periodom su bile gotove. Uglavnom sam našao novo društvo, od onih iz osnovne samo sam sa rijetkima ostao blizak... Solidan je to prelaz u životu.

• Bata Sale

Sa 14 kod ortaka na rodjendanu. Od piva. Popio ja mislim 4 komada. Bio blesav celo vece.

Kasnije kada sam se uzigao i mogao da popijem mnooogo vise sam imao i gadnija pijanstva. Prvi put sam peglao od alkohola u 16. kada sam opet na nekom rodjendanu iz ko zna kog razloga pored piva koje sam cirkao popio i 2 deci neke budibogsnama "domace" brlje. Ja i jos trojica smo to pili. Svi smo bili bolesni narednih nekoliko dana.

Najludje pijanstvo sam imao u kasnim dvadesetim, sad jbg ne secam se koje to bese godine bilo. Kada sam sa dva ortaka otisao u SKC na neku svirku, posle otisli na neku kucnu zurku i sutradan oko 2 popodne sam se probudio u Kragujevcu na gajbi kolege sa faksa. Izmedju odlaska na tu zurku i budjenja u KG velika crna rupa i dan danas.