Pesma za Evroviziju 2024

1. Ova moja kikindjanka istransferisala sa ovom volinom vcrs ko nikada blam me jbt

Ima jovure sig 3-4 bolja izvodjaca od breskvice sig

2. Inače od ove pjesme sam imao traume.
    https://www.youtube.com/watch?v=ksPXBLCwaL4

Kad sam imao 3 godine stari se sprdo da će dovest Tajči umjesto stare i biti s njom. Ili da će on otići sa Tajči... ne sjećem se tačno, nešto u tom stilu. Uglavnom, ja se budala primio.

Al u odnosu na ove sad pjesme, to je vanvremenski hit. Čak ima i dobre rokerske rifove i solaže.

3. I secas se te situacije kaci imo 3 leta hahaha, ozbiljna trauma bila il je caca lero jos par dina posle lolo

4. Al obj tajci>breskvica merilin monro bukv

5. Tajči ovdje bombetina. Što jes jes.
    Mislim da se sjećam malo, ko kroz maglu.

6. I još mi je fascinantno kad imaš tako neki snimak star 34 godine, a visokog kvaliteta, prosto se zaprepastiš da je to tako davno bilo. Gledaš curu, izgleda haos, a znaš da je sad žena u godinama.

7. Mooooj jovure sta ce tvoj sinan jednog dana o tebi da misli kace seti da si se ti lozio na breskvicu a deda na true prepicku i jos imo muda lozi uzu porodicu da ce je pojebe visekratno :)))

8. Al obj kida tajci kao yugo prepicka jos se ne lozi na mejmune nego na avg yugose jedino ima malo retard fejs na ovom snimku iz 90ih al sisici i bulja lete na sve strane

9. Pa bolje na Breskvicu, nego na Tajči koja je sad baba... Nije Breskvica loša treba.

A inače kad sam imao 14-15 godina i kad me kreno drmat pubertet, tad sam se ložio na Šakiru.
    Gleaj ovu seksoću:

https://www.youtube.com/watch?v=weRHyjj34ZE

10. Malo je fail sa tog aspekta gledati na muziku jbg slozices se bukv tako si fejlovo i na breskvici da je neko veliko jaje vcrs

11. Izgleda me nisi skonto... al nema veze.

Na Breskvicu se nisam nikad ni ložio, mada solidna je riba. Što se pjesme tiče, u lošoj konkurenciji večeras, ipak ima najbolju pjesmu.

Za Tajči i Šakiru kažem da su vrhunske ribe, bar su bile kad su bile mlade.

Tema nije bila toliko muzika koliko pičke, tako da sam u tom smislu i pričao.

12. Bio sam ubedjen da gledas zbog muzike iskljucivo mooooj jovure

13. Pogledao kučkičin nastup, odaje guslarsko-joksimovićki vajb. Loše.

14. svi koji ćete gledati evroviziju samo da ga drvite na dobre pičke i kučkice javite se.

15. Podrška iz dijaspore

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.