U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
evo ne znam da l sam ja lud
Ma nisi, dobar si dječko
u kom li su kurcu ovi basketaši, odbrane bez
way she goes
taman nas navukli da se gleda ovo poceli jedu govna
ustedjeno cca meleonce hvala momcima
Kako je ovaj Noah Lyles uzeo ovog Thompsona?
Bukv gledam ponovljen snimak i nije ispred bio
Izgleda da se šteli merikancima
pa mora da se šteli ipak je to atletska velesila neće nekom tamo jamajčaninu da daruju zlato valjda
pizdurine ogavne pokvarene
to je to sto se tice medalja za vucicevu drzavu, kolaps
cus budale ovog krindzaru, pa jbt em svaki neuspeh bukv ostavlja pare u budzetu a druga i vaznija stvar sto slabiji rezultat manje lovorika i skretanje paznje za vucelu i ja tebi to moram da objasnjavam kao drugosrbinu jebem te da te jebem
pet hiljaditinki al u kurcu mome
Ako sam u nesto siguran to je carin komentar nakon kirkovog posta
Ma pusti šuplju šmo, gledam stavili kadar kad su već u potpunosti prošli a čak i tu je thompson bio ispred
jeste pliduu ali ne smemo mi da verujemo svojim očima veliki brat će to sve lepo kompjuterski da nam sračuna i da nam kaže šta je istina
Navodno se ne računa ako je samo stopalo ispred lol nisam upoznat s pravilima ali djeluje mi da to u obrnutoj situaciju ne bi bio slučaj
Španovićki se odlepio broj s ledja i udario u pesak i oborili je pre neki god
španovićka ih zajebala time što je vrh pička
Који је фазон са мачевањем. Два лика се залете један на другог и ко кога први боцне.
~ Agaton, upravo odvučen na front, 1389.