Olimpijske igre Parizer 2024god

1. 26. JUL - 11. AVG 2024.

2. Da imamo gde da kenjamo.

3. Elem, dobismo grupu za košarkasku reprezentaciju. Jebeno braćo.

4. GRUPA A

Australija
    Pobednik turnira u Grčkoj (Slovenija, Hrvatska, Grčka, Dominikana, Egipat i Novi Zeland)
    Kanada
    Pobednik turnira u Španiji (Španija, Finska, Angola, Liban, Poljska, Bahami)

GRUPA B

Francuska
    Nemačka
    Japan
    Pobednik turnria u Letoniji (Brazil, Kamerun, Gruzija, Letonija, Crna Gora, Filipini)

GRUPA C

SRBIJA
    Južni Sudan
    Pobednik turnira u Portoriku - Meksiko, Obala Slonovače, Portoriko, Italija, Litvanija, Bahrein
    Amerika

5. Iseko sam neku grupu al ko ga jebe.

Znači ako sam razumeo

-USA
    -Srbija
    -Litvanija/Italija
    -Sudan

6. koja god da je grupa je jebeno. bolje ova nego A definitivno

7. Velika su ocekivanja od jokare samo da nas novax konacno ispostuje

8. UBAZDA

Edit. Ovo mi je omiljena pogrdna riječ postala, hvala šmoklji

9. Jebena vam grupa ali jebeni ste i vi hehe

10. Ubazda u rl u 3.00 konjusarski smrad kojeg gledam jer vOliM kosarku

11. Bice usran vajb vec osecam u vazduhu sampionski mentalitet kurac palac velika ocekivanja serbian dream team

12. Ma bice velikih ocekivanja kao kod Dickensa

Nego sto vas vazda trpaju s ovim juznim sudanom ka da ste se pobratimili otkako nisu priznali kosovo

13. Da jbt, gledaj grupu A. Lol

14. Mi smo i dobro prošli

15. El dolazi brat simana

16. Kako ide sistem takmičenja, koliko ekipa ide dalje. Nisam školovala. Ako neko gledao.

17. Ako ne ću izguglam, pa ako me se sete, sete..

18. tri grupe ima, u osminu finala ulaze prva dva iz svake grupe, plus još dva najbolja trećeplasirana

znači teoretski treba da nas ne naduju mnogo ameri i italijani a mi da nadujemo mnogo južni sudan i ulazimo sigurno a posle u nokaut fazi ko ga jebe daj šta daš

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.