Olimpijske igre Parizer 2024god

  1. španovićka ih zajebala time što je vrh pička

    Dolazila mi u restoran na doručke pre nekih 10 godina, posle treninga valda, uživo je triput bolja, ne kenjam. Na teveu je uvek napucana i ramena se malo rašire još (skroz ok naravno) i deluje preozbiljno i fokusirano, ovako, kad dođe u civilu, sve to malo smekša a ona je uzdržanija, čak pomalo stidljiva možda, nekako mistična. Vidi se na njoj da je divno vaspitano dete iz fine kuće i da je smerna i pametna, za ženiti što bi e reklo. Prelepa pojava sve u svemu, ne znam zašto ona i Novak nisu zajedno nosili barjak ili šta već na otvaranju, da se pokažemo.

  2. Pa možda je ona i nosila Novakov 'barjak'.. hehe..
    Dobra je Španovićka.. trbušnjaci ekstra. Čuh skoro priču gde doktor rekao nekoj ženi da mu žao da joj seče takve trbušnjake (tražila carski rez da joj rade), a bavi se žena balet/ples, tako te muzičko-fizičke stvari.
    Meni generalno negledljive žene s tim botoksom u licu. Pokušala je da malo dobudži sise, ali se to odmah osetilo na rezultate pa se prebacila na usta.. Njeno telo, njene odluke. S moje tačke, bolje sise nego usta, pa i po cenu rezultata.

  3. Hahah kako old school dvojac melk i pepsi kavaljerski i nevulgarno opisuju jednu atletičarku

  4. И није нешто. Коњаста фаца и мужевно тело. Ал' нисам је видео уживо.

  5. Bila je ok dok se nije izsilikonirala, izbotoksirala, šta već da je uradila što joj je izobličilo facu.

  6. Gledate skok motkom? Da viš kako momci preskaču

  7. Ovaj rekord oborio bukv svaka cast lik 24 god

  8. el ovo prvi rekord da je pao

  9. Nije, bio je novi rekord na 1500m plivanje

  10. sad video ovo za rekord veca frka ispala sto je ico proslavi kod ribe ova sve gledala kako da iskadrira za drustvene mreze teo tuce ovog pored

  11. Ova hrvatica uzela bronzu u bacanju diska

  12. Ili sto bi oni rekli BRONCU

  13. Duplantis mislim da je postavio OI koji nikada neće biti oboren. Eventualno on ponovo na sledećim, ali pitanje je koliko on uopšte i sad ima motiva da nastavi dalje s ovim.

  14. sa koliko dobijamo ove danas

  15. Nadam se da cu stici kuci da odgledam otadzbinu, krivo mi sto ove svabe ne mogu gledati vidim preokrenuše rezultat

  16. Ljudi su jebeno retardirani, cujem komentare kao zarazili se ecolijem pa debili zaraza ešerihijom ima neki period inkubacije, nisi skočio u vulkan pa da osjetiš posljedice odmah okej možda su povraćali od smrada fekalija ali posljedice zaraze mogu da se vide tek za koji dan

    Inace nakon trijatlona se povraća najnormalnije, nije izuzetak ni sranje i pišanje u gaće jer je to nadljudski napor i potrebna je stroga dijeta danima prije takmicenja kako bi se zadrzala snaga ali opet da ostaneš mišićno “suh”.

  17. Naravno to ne umanjuje debilizam s plivanjem u Seni kanalizaciji kao i cijeli Pariz sto je septička jama, smrdi i neuredan je, ima otprilike 12% grada koji je fantastičan ostalo je ruglo o kom se ne brine dovoljno

  18. izvinite doktor Gregori Haus nisam vas prepoznao

"Vukajlija.com. Da li ga posećujete? Ima mnogo jakih provala!"

Balkan Rock Forum | 13. Jun 2008.