Evropsko Prvenstvo u Fudbalu NEMAČKA 2024

1. Msm da je neko sjebo to sa zairom da je to drugi skor

2. немам појма знам за ту победу
    елем нема од ових ништа и против словеније их усрало објективно ако га дамо даћемо или ћемо примит у 93

3. Онај малопре повукао Митрогола за дрес ако сам добро видео, било за пенал?

4. bilo za penal englezima nama ne

5. ја не бих реко иск не можеш сваки турнин да се бацакаш и да очекујеш пенал а имаш 1 шут у гол за целу текму
    тако је било и против шбице

6. Па повукао га јако с леђа, довољно да га заустави

7. u svakom slučaju nismo zaslužili ni ovo

8. први шут о окви у 93 и СМС шутне ко препелица

9. Ko ikad ranije reko za smsa da je igracina govna fudbalska jeo do kraja lajfa

10. meni je u svojoj ovoj tugi najtužniji RTS komentator

11. пази њега као ПЕНАЛ јао не извините молим вас ајде ментолу не ложи се хахаха

12. коначно испраћено ово смарање сад лепо фокус на моју аргентину и јамајку и уругвај на копа америка и навијамо на еуру за слабије живели!

13. Uhhh samo da pixi ostane posle svega

14. Шта каже Радо

15. на моју аргентину

vuzi ustaso

16. vuzi ustaso

добро добро бре јамајку ејј

17. SMS covek nema snage da sutne loptu sa 16m udara je petom a coa za ovo PENAL dobija batine u bg sig

коначно испраћено ово смарање сад лепо фокус на моју аргентину

+10

kapiras kao messi hehe

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.