Da na trenutak stavimo na stranu cinjenice da:
- se tema zove VILMOVI
- da boljo nije bas najbolje u glavi
- da se pola vremena ni ne prica o vilmovima
- da se drugu polovinu vremena troluje
Htjedoh samo da kazem da mi popusi kurac svako ko tripuje neki elitizam sa filmovima (a i u drugim stvarima, al drzimo se teme), ljepota je upravo u tome sto imas milion zanrova i formata, i redovno su mi na listama omiljenih rame uz rame oni koji su cista zabava i oni neki dubokoumniji, i razlicito ih dozivljavam al ih jednako volim
pa ovdena li će ga najdeš
Свемирци су криви за све?
Simple Jack мора бити у оптицају
он ти је свугде, шмоле.
The Favourite
Poor Things
La La Land
Easy A
Crazy, Stupid, Love
Birdman
Superbad
The House Bunny
Cruella
Kinds of Kindness (vrv)
the room pogledati obavez (obavez)
*obvz (obvz)
Poor Things
La La Land
Easy A
Crazy, Stupid, Love
Birdman
Superbad
The House Bunny
Cruella
Kinds of Kindness (vrv)
https://postimg.cc/Sjyh9S05
ese jebe u svakom od tih filmova ili
e da i originalni Robokap
ne znam sto mislis da trolujem sve sto sam naveo su prekaljeni filmovi koji mogu da se gledaju po xx puta
sve su to kamerunovi, ridlijevi, spilbergovi, mektirnanovi, verhovenovi itd filmovi
https://i.imgflip.com/8qopux.jpg
Skeletorova lista JEBE, filmcina sve do jednog
kako si smesan barone haha ma lud si skroz
Hvala Boljo lepo je cuti da mi pruzas ruku prijateljstva, dobro je kad se ljudi slazu
Da na trenutak stavimo na stranu cinjenice da:
- se tema zove VILMOVI
Htjedoh samo da kazem da mi popusi kurac svako ko tripuje neki elitizam sa filmovima (a i u drugim stvarima, al drzimo se teme), ljepota je upravo u tome sto imas milion zanrova i formata, i redovno su mi na listama omiljenih rame uz rame oni koji su cista zabava i oni neki dubokoumniji, i razlicito ih dozivljavam al ih jednako volim
Kad na tv-u naletim na Predatora i Kazablanku znam sta cu pre ostaviti da gledam
jel ima ovde neki problem koji bih trebao rešiti?
dodati: top 10 odabir, cuj top ten
bolje da je mejmun napravio top1 film realno neka polemika bi se otvorila
u selu iz kog sam ja ne postoje slova f i h
Nije loš ni Predator 2
Promašili ste temu svi zajedno, evo top 150 Vilmova:
https://www.google.com/search?sca_esv=edb26598d7aebd42&rlz=1CDGOYI_enNZ937NZ937&hl=en-GB&sxsrf=ADLYWIL6AJCnjmIb08R3I049h533wEWIww:1716263288624&q=vilm+yachts&uds=ADvngMg-IfzkoKaxeHmaO3Ppvbcs3ZD3b-d0tKwegqiy0lkxhcKhjPNo3NBEGcUY26W-GZ7Nqop_lzgDSB088fxYE1OPpuwFBAkIef4kdrrNZaayOvUhyWORFaxBq7KC_v78yX2avqZH2_xxmo4yepYdAMGWeMSwMix5s-8tm9vndNB-7PxgC5U8pH5rW3m4-ZWI3L71vKV0EcrjxRxeEpALac8U0nYbImJ9TJTD8VuOYAcaBzZOaOXrcBW5vCPKm1VwIDsvVIKWAcYjTMKJdegO08bQl_-C1I8nUp7nsvxl6EQNkfd64_BTmyVQ66ZGxagmK8dSQkqg&udm=2&prmd=isvnmbtz&sa=X&ved=2ahUKEwiK-6L96p2GAxWbTWcHHbOSD2EQtKgLegQIDxAB&biw=390&bih=669&dpr=3