Predsednički izbori USA 2024.

1. teski dani moj cevara

odpalestinisati se mos kad oces, al odvacinisati jok

2. Onda opet, od četvrtka prošle nedelje pokosio me neki kovidoliki virus, zgazio me bukv.
    Evo pokušavam da gledam Azerbejdžanski GP, ne znojim se od paracetamola, osećam kako se širi na pluća, mozak čak.
    Ne znam, nadam se da tripujem.
    Nikad nisam imao grip preko 3 dana.
    Nisam se testarosairao za kovid ali imam taj smrad u ustima, toeto jbg.

3. Ono kad vejpujem ili pirkam, ima taj vonj u usnoj duplji.
    I kašljem k’o nezdrav.

4. Па има још Ковида у тим западним земљама, шта.

5. Nisu zapadne nego južne.
    Ok, počnje trka.
    Foker out.

6. Cevu soroseva kujica sad kmeci

7. Ма каке везе има, па та западна медицина је кидалица, боља него у Србији, преживеће наш ЧхеВу ово лако!

8. Nije korona sig posto si se vacinisao. Nauko moja, kace vacina za sve ostale podsojeve

9. Шта знам, за 15-20 година, немају времена сад за подсојеве, а има их богами.
    Издржи ЧеВу!

10. australia zvanicno priznala palestinu

pu si ku rac ce vu cio ne

11. I britanija i kanada kmeeee chamboreeeee

12. SI SAJ KU RAC CHE WU CIO NE

13. Lol a šta su priznali, tačno?
    Koje su granice, glavni grad, precednik?
    Na vlasti džihadisti koji drže taoce.
    Se sećaš Bataklana i koliko su ti isti Francuzi poubijali isisovaca i sravnili gradova sa zemljom tada?
    Ali no Jews - no news.
    Naivan si, caro. Još si mlad, zelen i neiskusan.
    Drma te pubertet.

14. Priznali su da su jesovanska govna pametnom dosta. Ali i osnov za naknadne konsekvence ako krene po zlu, jer u ovom momentu jese su najspremnije za denacifikaciju

15. e moj čevumire, kako to da si ovde kad god ti se nešto sjebe? rokneš lakat, eto te ovde. pokosi te ne-kovid, eto te ovde.

16. Meščini da je Gaza spremna na dedžihadizaciju. Već se priča o predaji oružja.
    Pacovi su saterani u ćošak.

17. inače, jaka muda što su ovi priznali terorističku gamad kao državu. verujem da će to puno promeniti situaciju i da će sada uznapredovati kao narod i da će onda stvarno imati državu a ne biti obična hrpa divljaka koja jebe koze, drži taoce, roka kalašom i gine od bombe.

18. Al nebitno sve, lepo je gledati kolika su patiteicna dvolicna govna a narodi tih zemalja se kurca ne pitaju, kao i u serbii ili n zelandu

19. Al to ne znaci da za istu stvar treba pisas po nekim mejmunima iz pripizdine. Stvar opste kulture bukv.

20. Проклета особо која се логујеш и постујеш на налогу “месни нарезак” знај да ме нећеш натерати да се повучем само зато што то ти желиш. Желим ти да души нађеш спокој и умирење и молићу се за тебе као свог непријатеља са брадом чије име почиње са м.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.