Predsednički izbori USA 2024.

1. Genocid, važi.
    Uništeno 75-80% infrastrukture i divnim čudom svega 3 odsto stanovništva. Od kojih su mnogi bili legitimne ratne mete.
    Po proceni Hamasa.
    I UN-a.
    Soroševskih plaćenika, koji su nam pre samo par godina uvaljivali bustere. I zaključavali nas.

2. Che-Vu, može jedan objektivan odgovor, ako može? Šta misliš o prirodi napada 7. oktobra? Postoji li i trunka vjerovatnoće da je Izrael dopustio da se desi, po tebi?

3. Pa to je barem jasno.
    Apsolutno - da.
    Na kraju krajeva - Izrael je i stvorio Hamas.
    Jer mejmuni nisu hteli da se urazume.
    Arapi su napadali Izrael i gubili još od ‘48-me.
    I svaki put ista priča - kmečanje kako ih jači tuku, primirje pa ponovno naoružavanje i ukopavanje.
    Kada počneš rat, pogotovo protiv pametnijeg i jačeg, seti se da nema posle pravila.

4. A mejmuni u Gazi realno pevali i igrali kad se Hamas vratio sa taocima, umesto da su plakali i jebali im majku.
    Tako da to stvaranje Hamasa je bilo - vidimo gde ste se uputili, ali vi hodate pa će da potraje. Evo vam bicikl od nas.

5. ok znaci jese iscenirali sve vrv to znaju i gazani al nemocni

chevu: treba im jebat majku glupu raseljavaj to

6. jbt po istom modelu su dizejblovane kule bliznakinje poginulo x amera

chevu: ko ih jebe kad su glupi nist ne kontaju

7. Haha pa otprilike.
    Bukvalno retardinjoi ne zadlužuju bolje.
    Plus prodane duše, prodaju zemlju i narod za šaku dolara.

8. da li treba pomilovati primitivan i glupav manipulisani narod širom planete
    chevu: https://x.com/i/status/1969336538384228746

9. Nidje veze.
    Mislim da je problem u tome što (nagadjam) - ne znaš nikog iz Gaze.
    Ja ih znam troje.
    Jedan je klasičan kmečavac, ali drugo dvoje su pobegli na vreme jer im se smučila glupost u kojoj su živeli.
    Imaš scene gde je majka koja je izgubila šestoro dece zapravo puna radosti jer oni su postali martiri i Bog je uz njih i na kraju će naravno da pobede, tako da samo napred, jedno te isto.
    Preporučio bih ti knjigu “Sin Hamasa” od Mosaba Hasana Jusufa, sina tadašnjeg vodje Hamasa, koji je na vreme video besmisao tog rata.
    Imaš i gomilu yt videa s njim, pretpostavljam da ti je to svarljiviji format.

10. cevu ko su gori narodi od palestinaca?

11. uuu zaebano

a najbolji narodi?
    Kada bi sebe trebao uvrstiš u neki narod sa kojim bi imao najveće podudaranje? Ko su pobratimi? (jese stop)

12. Cevara prekodrinski spartanac bukv al jamajka varijanta posto se mora biti kul al opet ne valja ni da si camuga

13. Škoti, definitivno.

14. uuu skoti zaebana pricha hajlenderi gorstakluk

aj čibe

15. aj čibe

Reci mi da si potomak husarskog konjušara bez da mi kažeš da si potomak husarskog konjušara.

Evo danas carina ekipica Starmer, Mikron i soroševski-gejcov UN priznaju “državu” Palestinu. Cara voli da glodje Sorošev kurčić, verovatno je tu neka krv poturice čim toliko voli džihadiste a posle pobegli na madjarsku granicu da se preobraze po novim vetrovima.
    Još je izgleda i komunizam učinio svoje pa se na samu spomen judeo-hrišćantva zgrožava i škrguće zubima. Demoni su to, demoni.

16. Elokventno, nema šta.
    Autore caro, kako se osećate kao istomišljenik Mikrona, Starmera, Soroša i Gejca?
    M?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.