Predsednički izbori USA 2024.

1. Romi tebe guze, Tamara. Ti pušila si kurac, drugiiimaaaa. Izdala si kuru svojega. Ti želila si probat sva-ko-ga.

2. ivanka presla u cionizam pametnom dosta

3. koji je ovaj ote dvojice gde je igro?

4. sad gledam nije nigde igro znaci nije podvala ko ona eurofilska mentolčina kličko

5. najurio ih traore nece vise da im padne na pamet da dodju u burkinu faso, ovi bi ih pojeli zive-bukvalno

6. i ovaj majmun sa madagaskara juce pobegao kod makrona posle puča, tamo bi i zvala mogao kod svog pederskog drugara po rafalima

7. verovatno je zvala vec to dogovorio sa pederom.to im je zadnja solucija.nije vise francuska za vojna osvajanja, oni rade ovako preko korupcije.to se vidi, ne smeju oni kao ameri ili rusi da posalju vojsku na kopno, i mi bi ih najurili odma samo da dodju

8. sad i putin kao dobar sa ovim glavosecom..sta rade ti ljudi kakve su to igre ja to ne mogu ni da zamislim

9. franci su jesovanska kolonija kao i ostatak eu govana

kace dignemo protiv cionista biće neke šanse. Al to je rat protiv štampanog dolara dakle nista oruzje vec borba iznutra kao sto je sad kod nas i po ostalim rezervatima

10. samo dolar to je kljuc.rusi i kinezi ih jebu jako sto su uveli placanje u svojim valutama.slusao aleka kavcica, kaze - novi put vile, tu su pare.to treba da nam bude strateski cilj.kinezi uhvatili zamah ne moze im niko nista bukvalno.

11. kad put svile proradi, gotovo, prvo mesto u ekonomiji za kinu.praticemo mi kurs jena uskoro

12. da, sad nam samo osataje dečačka vera da rublju i juan ne drže ješovani lol

*korona eksperiment to dispruvovo na max, svuda ista agenda

13. i za ovog jolanija tvrde da ješovan, za erdogana isto, za putinelu to isto govore, zelenski je proveren, trampaleo se napušio ješovanske kurčine na max sad i ćeru dao u judaizam. Ovaj naš slepac žvalavi radi i sa kokainskim i sa satanjahuom na max...jedna smo od rethih delegacija u un koja tamo imala sastanak sa genocidašima otvoreno

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.