Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
posebno sto se kineza tice jese mogu da ga duvaju.nisu se oni tu infiltrirali na taj nacin.ma ne jebu kinezi nikog.ameri posecivali neke kineske fabrike i sokirali se.sve automatizovano.rade roboti.imaju neke mracne ili slepe fabrike gde uopste ljudi i ne rade pa nema potrebe za svetlom.vidimo kako tramp peni..
sad ameri u fazonu wow pogledajte kako je u kini
kurca mog, cela post modern industrijalizacija kine je zapadno/ješovanski kapital. Sad je dočlo do plagijanja na max i novih obrta kapitala al u principu kina je jevrejska kmetija, isto ko i uae i katar
Ono na šta lično drkam kurčić jeste da su kinezare uspeli unutar tog sistema izbore svoju neku autonomiju i da rabe ljude za svoje potrebe a ne za potrebe ješo-dolar cionista
ne znam dal je bila obavezna vakcinacija u kini, a sto se karantina kod njih tice to ide lako, disciplina na max.si kaze svi u kuce nema napolje i za dva min svi su u kucama ne mozes macku da vidis na ulici.video si vojnu paradu, ono nije disciplina ono je kao da su mehanicki ljudi
u kini dronovi ganjali ljude da se vrnu u kuću
ovu paradu kontroliso ai lol (ozb)
ma do pre 30 god nisu imali peglu u kuci a vidi sad.sve su naucili da prave, sumnjam da ce da puste da ih drkaju jese.
kina ce da bude nova atlantida to je cinjenica
nije imao niko to do pre 60 dina, kina i indija su ljucki resurs no1 idalno tlo za radne dolar kmetove, ova jevropska i americka zgadija se prejela čipsa i kole nisu u stanju vise brinu o sebi vec samo da plaćaju porez i viču yes dok pišaju u pelenu
na našu nesreću mi sloveni smo i dalje nađeni glupi ko kurac
kina ce da bude nova atlantida to je cinjenica
kina to već jeste, al to je dubai kina bukv
mi sloveni smo im postali skupi imaju ove dole marokance i ostale.ali naravno jebu nas i dalje.jeste da im kina pravi sve ali pravi i svoje, sad su opasna konkurencija.
ma ne kao oni retardi iz dubaija-vidi zlatna kola, vidi sat od 200 miliona..a sami ne znaju da naprave ni cackalicu.
pa kad imaju naftu majmuni
Simpatican dijalog meni dragih ljudi - Care i labokva
Nema tu bog zna sta pametno da se cuje ali se razgovor odvija u prijatnom tonu