⚠️ Havarija

1. vi bojkotujete pičku ceo svoj život.

2. deste lojalisti xnio xnio xnio

3. mogu li se vratiti postovi i teme koje su izgubljene u havariji kada definicije mogu?

4. odlično pitanje, siguran sam da može

5. Kajteze šta je sa peveteom, nisam dobio pvt još od ovog novog radizajna šta se dešava

javi

6. joj što je sajt dobar, kao kapri sladoled. čestitam, kajzimire.

7. daj nam novu temu da se igramo

8. 627 pre 8 sati
    https://scontent.fbeg10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/475791403_9389974574386887_2339759227222299822_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=Q5eaL1LUqPIQ7kNvgE0Udyf&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg10-1.fna&_nc_gid=AgMisJ5f_ITh9UhQSS1eqCh&oh=00_AYAhZ45vnmLQh_NON7-n-8Ka0X_HbxrfnkqtsGGxRbqRoQ&oe=67AAA32F
    ван даме пичко, био си најјакији, сацисе продао за милион долара

Cara™ pre sat vremena
    van dame pisam ti se na scenu iz universal soldier-a kaci pojeo ceo restoran i nisi imo platis pa se isprebijo one mejmune

Cara™ pre sat vremena
    jbt koliko je andja dobila za ono lesinarenje po srebrenici pitam se pitam

LesTaT pre 33 minuta
    Ван Даме, свршим ти по сред маме.

Cara™ pre 18 minuta
    još jedan srušeni sneško u mom ćivotu a bio mi je omiljeni glumac od 2-4 razreda i DM sad plače

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/z0AktkpTURBXy82MzU4NDMyNjNkODk0ZGQzMWJlNWE5YTcyNjhmNTNmZS5wbmeRkwXNBLDNAnY

tuyan sam

kaizen pre 12 minuta
    ova tema ima previse tema i usporava sajt. lok.

brt zakljucas temu jer je ovo kao za posebnu temu

sta sad realno treba neko da otvori van dam temu ili pajsad temu: glumci koji su me razocarali

dal si realan jbt

9. Narcistički kolaps lolo, zbogom kikindo na kurac te nabijem

10. Da sajt nije vec razjeban i da nas nije ostalo 3 ukupno, sad bi trebalo udariti kontru majmunu pa otvarati po novu temu za svako slovo iskucano dok mu ne pukne cijeli sajt od spama, jebo ga ko mu dade kontrolu uopste nad icim

11. Заправо ок идеја, подржавам

12. ok je ovo ima vaib slavnih dana saita, strahovlada, zahljučavanje, pretnje, ucene i to

jedino je redizajn i dalje katastrofalan

13. msm da je vreme da kajtez volodimira stavi na ćavatar

14. Samo jos sajt da zakljuca i proguta kljuc

15. ova tema ima previse tema i usporava sajt. lok

16. ova tema ima previse tema i usporava sajt

sta je ovo znacilo

fazon bolje bi se sajt puno razvijao kada bi ljudi pisali na mnogo različitih tema pa bi to privuklo kojekoga iz ofa da se aktivno ukljuci u diskusiju i raspravu, pise defke, druyi se dize rejting

ovako kad vide samo ove dve teme medj aktivnim automacki odu da diskordashe kod cara el ovaj kachi link vec par meseci odvuko celo clanstvo

17. Totally vrati se praštamo ti sve

18. odban zozo stratimir ćoćali

19. de su sad oni dani kade avii harala saitom, pretila skokom sa 5og sprata

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.