⚠️ Havarija

1. Како се траже дефке на мобу??

2. ovo treba pod faq da ide

3. Реално, ајде Казане кмејмуне реагуј.

4. Cara i Vuzi nose ceo sajt, rispekt

5. znace neko to da prepozna

6. Бар можемо да дебатујемо о срању у свет.
    Елем, кад стиже напредна статистика за посету сајтоа?

7. jos nekih 90 ostalo da se vrati ....

Izdrzi kajtese!!! pa onda novi redizajn ne mogu docekam!

8. kada završiš, onda lepo vrati teme i postove koji su uginuli u havariji na forum.

9. vracaj sait jebem ti sisu zaguljenu nabedjenu nenormalnu

10. Неће вратити сајт, јер је тврдоглави кмејмун..
    Зато је и осуђен на пропаст.

11. kao što sam najavio krajem prošle godine na temi koja je poginula u havariji (neće da njih vrati, a def*nicije jebene hoće), ovo je poslednja godina sajta i sve zahvaljujući kurčenju bahatog glavonje koji misli da je samo on pametan a ostali glupi ko kurac. za sve je on i samo on kriv i sram ga i stid bilo. ajmo jedan aplauz za gospodina.

12. -ne zna
    -ne ume
    -ne sluša
    -tvrdoglav
    -umišljen
    -nabeđen

sve su to ljucke osobine ali prijatelju odjebi malo

13. došo on promenio dizajn bez bilo kakve ankete, konsultacije bilo čega. Setio se brilijantne ideje ubacio x templat sejbo svaku moguću funkcionalnost, saće prijatelju da navale ljudi tuku kog ne ulazi na sait biće kao nekad

*posteri - e tu ti već trebaju velika muda

14. Jel samo ja razumem da su posteri problem jer se koriste kopirajted slike, odnosno kradu posteri sa drugih sajtova.

15. jbt svi kradu slike sa svih sajtova, kakve crne ™ slike

jesu posteri bili problem za vreme žutih?...zna se šta je bio dominantan sadržaj na posterima. Zato su i ukinuti. I niko nije uzeo pare to bi posebno naglasio!

16. kajtese tugomire pao si na 50 aktivnih per day

17. Казана поштујем само из једног разлога, а то је што ОН ВЕРУЈЕ У ОНО ШТО ПРИЧА.
    Наравно чојк је потпуни неуспех од модератора, дефиниција неуспешног модератора.

18. Ne napadajte čoveka, nije prodao sajt kada je mogao da uzme do jaja pare, nego je zadržao svoju tvorevinu, da su došli drugi vlasnici napušili bismo se mi njima tukija a ne oni nama,
    svaka čast kajzene, nisi dao veru za večeru, tvojt sajt tvoja pravila. šta te bole šta priča svako ko bi prodo kevu a ne sajt

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.