⚠️ Havarija

1. i zaposli nekog, daj čmarnom da vodi tu sekciju, napravi od njega admina defki...uradi nesto jbt

2. Дај онај мим кад она карикатура штапом удара нешто по поду и пише кам он ду самтинг хаха

3. Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.

4. Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.Jaja brije Momirović Toma, jaja brije dok se kita klati, gazdi svome obrađuje soma, pazi s bricom da gazda ne pati. Gramatički on i nije nešto, frflja, krlja, lupeta dok stenje, al s kitom on rukuje vešto svome gazdi na glavić se penje. Spremio je korpu punu hrane, sve jeftino da bolje ne može, al je gazdi napravio rane, ovaj urla sačuvaj ti bože. Potom stavlja parizera kriške, da voljenom on opravi ćunu, al mu smetaju od kurca šiške, za nakurnjak spremio je vunu. Šta starije beše, koka ili jaje, dilema ga cepa sad na pola, da zakrpi mošnje sve od sebe daje, al ne vredi - kuka on od bola. Usnama je preduzeo radnje, uklonio bruce sve od reda, sisaću mu nek mi je i zadnje, sipaj kečap al dodaj i meda.