⚠️ Havarija

1. ja zasr'o.

bukv juce mi zmia pisala sta je sa saitom el trajno ugasen, reko ma jok zasro papak

2. Pitaj jovora jel izgubljeno sta coveku unisten izazov citanja top100 autora i silne recenzije koje ostavio ovde

sadrzaj na internetu je prolazan. kao i sadrzaj na tvom kompjuteru. i sve digitalno. osim neceg sto bi hteo da obrises, to sranje ce postojati dok sunce ne eksplodira

3. To free the space use the following commands
    cd vukajlija_data
    sudo rm -fr ./*

Pa dobro sad nije bas bilo tako i nije bio "/" ali jeste "rm -rf" bio ukljucen :) pojma nisam imao da su podaci tamo sudeci po nazivu direktorijuma.

4. jel vala ko bi reko da /var/lib/server_db nesto bitan folder :)

btw, mozda.... mozda ima sanse sa undelete da vratis fajlove, ako je i dalje disk prazan, al kako ces da to ubacis ponovo u bazu to pojma nemam vrv moze nekako, ako nisu osteceni do sad.

5. posto nisi iz baze obrisao nego si fajlove obrisao na disku. al mala sansa

6. neki mini kubernetes koristim pa path nema "server_db" u sebi, nije vazno, jesam isp'o glup, priznajem :)

pokusao da vratim (opet slusajuci chatgpt :)) ali nije vredelo

7. celte aj pitaj ga jel zna da vrati zelenu temu

8. posto svejedno bio pun disk. svaki ovaj moj post vrv na disku prepisuje nesto sto je bilo pre vukajlija baza, cineci da jovorove recenzije budu zauvek izgubljene.

9. mesto sto palamudite tu ko mejmuni

10. uuu i promenjen bekgraund kad kucas sifru da vidis sta pises hard rispektara

11. kako je dobro platforma sve vise pocinje da lici na

S E R V I S
    E
    R
    V
    I
    S

12. Kad ce onaj momenat kad svi shvatimo kako je redizajn ustvari bio dobar, Ajfelov Toranj i picke materine?

Ja ga cekam vec mjesecima al nista

13. ode sajt, a nisam se stigao zhavaliti za kresove

14. haha al sto docle horde meimuna da

VIDE STA JE BILO SHTA SE DESILO

15. sace kajzinat opet da izbaci neki graf sa uzlaznom krivuljom: evo vidite jesam reko da stvari idu nabolje, ko onda kacu onaj video o saitu okacili na jucub pa horde vamipra banulo da vide sta ima

16. što ja ne mogu ovih ofera što ih nema godinama i godinama, pa kada se nešto desi, izgmižu iz kanalizacije da iskenjaju ono što imaju iskenjati na forum, pa se opet pokupe i godinama ih nema jer ofuju.

17. Gejtkiperi vukajlije kmece standardno, ovo im dedovina pa ne sme niko osim njih da se uloguje

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.