Да не пропадне на прошлој страни, елем, Плиду, па ти још руски да научиш сад кад већ знаш наше писмо, и ето те, на правој страни историје!
Мислим можеш као муслиман и у Грозни и Казањ и тако те муја градиће да се преселиш.
Ма видим, и то узме, фазон Резервор Догаи одабере насумично, па умодуј мене мејмуне, форум ти запеко, ја би бар био мотивисан да читам и да бирам и да банујем Вукове.
ako ne uradis nesto idem sa saita trajno
defke su sranje a nalog ne moze da se obrise
Погледајте видео из ове претраге, nemam srece u zivotu https://share.google/Caynm4DvwYD965EVg
Pliduuu pre sat vremena
Ja sam cirilicu ovdje naucio,
Ovo da metneš u REKLI SU O SAJTOU
Да не пропадне на прошлој страни, елем, Плиду, па ти још руски да научиш сад кад већ знаш наше писмо, и ето те, на правој страни историје!
Мислим можеш као муслиман и у Грозни и Казањ и тако те муја градиће да се преселиш.
ako ne uradis nesto idem sa saita trajno
defke su sranje a nalog ne moze da se obris
Ко чита дефке, дефинише Вук са дуплих, и повремено константно онај усташа, ето.
čita kajtez neka govna od defki pa odabira majmunchina nema vishe ko da radi
Ма видим, и то узме, фазон Резервор Догаи одабере насумично, па умодуј мене мејмуне, форум ти запеко, ја би бар био мотивисан да читам и да бирам и да банујем Вукове.
a ti posebno da mi se napusis kurca, to malo neta sto smo imali jebem te
kajteze?
Дајте уља, вазелина, ВД 40 нешто, било шта.
daj neki redizajn sacmo se navikli na ovo govno
kajteze debilu ne znaju ljudi kako da napišu "REČ" kada dođu na sait el nisi optimizovo za mob morončino
Курац оптимизово, не могу да претражим дефке.
al zipa što ge nema više njušku da promoli ovde koko se usro jer zna da može samo polivanje da dobije zasluženo
a za to vreme nas par ovde i dalje stvara i održava sait ćivim
od sad samo lepo sa acom siptarem jer kajzen se usro
mozda sns zavrne i ovo malo redizajna sto ostalo ne treba se igrati
AV AV AV AV AV AV
kolko kostaa kajzene, postoo kajzene, posto kajzeeene
AV AV AV AV AV AV
Која је квота да ћемо сви бити бановани у року од 5 дана овим темпом, ја кажем једно 3.4
vrati mi editovanje naslova teme majmunčino draga