Da jbt treba u sklopu vojnog roka da uče narod kako se sapun koristi pa onda tek pranje poda i lišća, a ove što hrču skupiti i isterati u jednu posebnu sobu
ајахахахахахахахаххаха мрзи ме да читам ал замисли шљакаш у америкама или у бечу и као зову те на војни рок каква смејурија надам се да ће ова идеја о војном року брзо пропасти ајде нато доведи вулета у ред окуражио се
иначе чуо сам преседника можда сам и писао небитно каже ми нећемо рат ни са ким ми хоћемо мир никаквих ратова неће бити па шта ће ти војни рок имаш профи војнике да косе траву у касарнама и ћао
Ma kakav presednik, mi smo pod nato ingerencijom da smo ovo samostalno uveli vec bi dobili pljusku iz brisela. Jos i ustase u isto vreme krenule sa istom pricom vojni rok 2 meseca
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Da jbt treba u sklopu vojnog roka da uče narod kako se sapun koristi pa onda tek pranje poda i lišća, a ove što hrču skupiti i isterati u jednu posebnu sobu
Ace grbe ovde da rade ima samu mejmuni sluze ovaj vojni
Prvo je da svi ovi što nisu služili vojsku u periodu od njenog ukidanja sada odu na obuku. Retroaktivno
I onda svi drugi, pa i žene.
i ove što su civilno i oni
https://inmedija.rs/dijaspora-pod-obavezom-vojni-rok-za-sve-srpske-drzavljane/
Najsigurniji način da se dijaspora vrati
ајахахахахахахахаххаха мрзи ме да читам ал замисли шљакаш у америкама или у бечу и као зову те на војни рок каква смејурија надам се да ће ова идеја о војном року брзо пропасти ајде нато доведи вулета у ред окуражио се
Ce te zovu kace se vrnes jok ce mejmuni prejebu sistem
serem vam se na državu hahaha
vojnici 2006. godište veseli se srpski rode
иначе чуо сам преседника можда сам и писао небитно каже ми нећемо рат ни са ким ми хоћемо мир никаквих ратова неће бити па шта ће ти војни рок имаш профи војнике да косе траву у касарнама и ћао
https://scontent.fbeg10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/461847330_122145034250289503_7763484630937762812_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=_2lbSG-rGncQ7kNvgHTxxq7&_nc_ht=scontent.fbeg10-1.fna&_nc_gid=A5lbTB30bds7m7u35mucKQO&oh=00_AYCadOEOll_lFtm8CDRg7L4_in-JAoCtRfahhx3sgLV2-g&oe=67048E3C
Ma kakav presednik, mi smo pod nato ingerencijom da smo ovo samostalno uveli vec bi dobili pljusku iz brisela. Jos i ustase u isto vreme krenule sa istom pricom vojni rok 2 meseca
а усташе имитатори јбт шта год ми радимо и они раде
Само у мањим размерама.
i za rafale nas isplagirali lol
zamisljam taj famozni rat gde rafal na rafala ustane
Чудо нико више не говори о овоме?
па стани бре да прегледамо стање касарни па онда кредитчић од ММФ и онда ћемо дебатовати имај стрпљења мајку му
jbt de mi zivimo, svi se usrali vojnog roka ovi debili nemodz ni kasarne da pripreme
Страшно, мора овај народ да ухвати мотку у шаке.
Ovaj narod može samo da uvati moj kurac u šake.